A_TURAN_A
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,040
m9030 var bende kronik sorunlu saat , hepsiburada da bir sürü şikayet varsaat nasıldır ?
m9030 var bende kronik sorunlu saat , hepsiburada da bir sürü şikayet varsaat nasıldır ?
Ne tür kronik sorunu var, bendekinin tek sıkıntısı kapalıyken bile şarjı feci yemesim9030 var bende kronik sorunlu saat , hepsiburada da bir sürü şikayet var
yani teşşekür ederim s.l.k gibi hisetmem için elinden geleni yapıyorsunTrendyoldam 1500 e aldım onu kazı kazanla
Bende ki sorunsuz baya gidiyor şarjı aldığımdan beri 3 kez taktım şarja. Gerçi çok fazla bı özelliğini kullanmıyorum ama günlük olarak yanımda hemen hemen her gün.Ne tür kronik sorunu var, bendekinin tek sıkıntısı kapalıyken bile şarjı feci yemesi
bir süre sonra ekran simsiyah kalıyorNe tür kronik sorunu var, bendekinin tek sıkıntısı kapalıyken bile şarjı feci yemesi
Evetyani teşşekür ederim s.l.k gibi hisetmem için elinden geleni yapıyorsun![]()
nasıl koltuk yani anlamadım oturma odası mı?Koltuk aldım ya her hafta koltuğu indirime sokuyorlar
tavsiye edermisiniz koltuğu rahatlığı açısından 7 8 saat pc başındayımKoltuk aldım ya her hafta koltuğu indirime sokuyorlar
o fiyata geçen hafta hawx koltuk vardı amazonda kumaş kaplama. o daha iyi.7000 tl çok deri kaplamaya. 5000 TL'ye düşerse alın.son part