SekemeyenCeylan
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Klavye şu an 1000TL, 500-600TL bandına düşer. Mekanik klavye için iyi fiyat gibi geldi, eğer sessiz bir klavye olsaydı almayı düşünüyordumBu haftanin ilk parti
Klavye şu an 1000TL, 500-600TL bandına düşer. Mekanik klavye için iyi fiyat gibi geldi, eğer sessiz bir klavye olsaydı almayı düşünüyordumBu haftanin ilk parti
Harbiden öyle işe yarar bir şey yok duruyorÇok şükür bu hafta klavye/mouse'a cebimizden para çıkmayacak!![]()
H2002BG bekliyorum umarım gelir.
H2002BG indirime girerse kendimi s.l.k gibi hissederim.hepsiburadadn kuponla 2200 civarına aldım.ama parasına değer. o paraya kablolu gibi ses kelitesi veren kablosuz zor bulunur. kablosuz cloudIII 5000 tl civarı.birde yanına microsoft storeden dolby atmos alırsanız 600 tl ye deymeyin keyfinize. çok konforlu kulaklık. tuvalette bile kesintisiz dinleyebiliyorsun pc veya telefondan.keyfli oluyorHavit Gamenote H2002BG 1800'ün altına düşerse yapıştırın. 400-450 TL arası membran bir klavye bulabilirsem alacağım ben de.
H2002BG indirime girerse kendimi s.l.k gibi hissederim.hepsiburadadn kuponla 2200 civarına aldım.ama parasına değer. o paraya kablolu gibi ses kelitesi veren kablosuz zor bulunur. kablosuz cloudIII 5000 tl civarı.birde yanına microsoft storeden dolby atmos alırsanız 600 tl ye deymeyin keyfinize. çok konforlu kulaklık. tuvalette bile kesintisiz dinleyebiliyorsun pc veya telefondan.keyfli oluyor![]()
![]()
Hava temizleyici geçen hafta da geldi sanki2. part
Umarım son partta almaya değer bir şey gelir2. part
Trendyoldam 1500 e aldım onu kazı kazanlaH2002BG indirime girerse kendimi s.l.k gibi hissederim.hepsiburadadn kuponla 2200 civarına aldım.ama parasına değer. o paraya kablolu gibi ses kelitesi veren kablosuz zor bulunur. kablosuz cloudIII 5000 tl civarı.birde yanına microsoft storeden dolby atmos alırsanız 600 tl ye deymeyin keyfinize. çok konforlu kulaklık. tuvalette bile kesintisiz dinleyebiliyorsun pc veya telefondan.keyfli oluyor![]()
![]()
saat nasıldır ?2. part