Phegru
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 166
Çek geçersiz 758 liraya geliyor kdv+kargoBJK25 kodu geçerliyse mouse'u kaçırmayın.
Çek geçersiz 758 liraya geliyor kdv+kargoBJK25 kodu geçerliyse mouse'u kaçırmayın.
Çek geçersiz 758 liraya geliyor kdv+kargo
İhtiyaç var mı desen çok da değil yani sırf kablosuz diye ilgimi çekti çok da üzülmedim. Elimdeki fare daha uzun yıllar gider.Sen kötü kaçırdın mouse'u. 584 TL'ye geldi bana 2 hafta önce.![]()
İhtiyaç var mı desen çok da değil yani sırf kablosuz diye ilgimi çekti çok da üzülmedim. Elimdeki fare daha uzun yıllar gider.
Endgame Xmr1 var ben de yazılımı falan da iyi kullanışlı. Arkadaş tavsiyesi üzerine almıştım 1 sene üzeri oldu şimdilik sorun yok. Anca iyi bir markanın indirimine denk gelirsem alırım.Redragon Nothosaur M606 vardı bende, iyi fareydi ama kablosu çok sıkıntılıydı, dolanıp duruyordu habire. Masam da sıkıntılıydı.
Farende dolanma sıkıntısı vs. yoksa almaman iyi olmuş, ben de almazdım o durumda.
Daha şimdiden leşBu haftanin ilk parti
hakii nin akıllı şapka gibi bişeyinden sonra aradan 1-2 ay geçti o zamandan beri hep kötü ürünler geliyorDaha şimdiden leş
Evet almaya değer bir şey kalmadığını düşünüyorumhakii nin akıllı şapka gibi bişeyinden sonra aradan 1-2 ay geçti o zamandan beri hep kötü ürünler geliyor
aynen öyle sanırım bu indirmleri öğrenenlerin sayısı arttığı için gerekli müşteriyi topladı indirimlerdeki ürünlerinde kalitesi düştüEvet almaya değer bir şey kalmadığını düşünüyorum