Maalesef bütçem ona yetmiyorMi 14T PRO seçeneklerin arasına giriyorsa en dolusu 14T Pro. İşlemcisi, grafik birimi vs 13Prodan daha iyi kameralar birbirine çok yakın.
Mi 13 pro da kullandım 14t de kullandım, kesinlikle 13 pro tavsiye ederim. Mi serisi çok daha premium hissettiriyor hocam heleki 13 pro nun seramik arka yüzeyi kaliteyi bir üst seviyeye çıkartıyor, zaten cihazda bir inçlik sensör var, piyasadaki en iyi kameralardan biri ve yanında yüzen telefotoda geliyor, makroda harikalar yaratıyor.Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım ikiside aynı fiyat neden hangisi alınmalı?
Acil almam gerekiyor bir telefon ve mi 13 daha iyi gibi geldi ama birisi 3 yıl öncenin telefonu
Peki mi 13 ile mi13 pro arasında çok fark var mı çünkü küçük bir telefon arıyorum açıkcası şuan kullandığım redmi note 9 pro ve 1 tık büyük geliyorMi 13 pro da kullandım 14t de kullandım, kesinlikle 13 pro tavsiye ederim. Mi serisi çok daha premium hissettiriyor hocam heleki 13 pro nun seramik arka yüzeyi kaliteyi bir üst seviyeye çıkartıyor, zaten cihazda bir inçlik sensör var, piyasadaki en iyi kameralardan biri ve yanında yüzen telefotoda geliyor, makroda harikalar yaratıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet artık 3 senelik telefon ama eski hissettireceğini hiç sanmıyorum.
Kamera olarak varPeki mi 13 ile mi13 pro arasında çok fark var mı çünkü küçük bir telefon arıyorum açıkcası şuan kullandığım redmi note 9 pro ve 1 tık büyük geliyor
Böyle aman aman bir fark var mı yani pro almaya yönelmem gerekecek kadarKamera olarak var
Fotoğrafçılığa ilginiz varsa evet değer pro almaya.Böyle aman aman bir fark var mı yani pro almaya yönelmem gerekecek kadar
Pek yok açıkcası sadece hikaye atmalık arada bir fotoğraf çekiyorumFotoğrafçılığa ilginiz varsa evet değer pro almaya.
Evet 14t pro güzel ama ben 18 banında bir telefon arıyorum14t pro harika işıklari bile engelliyor kamerasi cok iyi islemciside cok iyi ben de var yd
O zaman mi 13 de işinizi hayli hayli görür ama yinede belirteyim, boyut ağırlık sizi rahatız etmeyecekse pro modelini alın yinede.Pek yok açıkcası sadece hikaye atmalık arada bir fotoğraf çekiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet 14t pro güzel ama ben 18 banında bir telefon arıyorum