Öneri Mi 14T vs Mi 13 vs Mi 13 Pro

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım ikiside aynı fiyat neden hangisi alınmalı?

Acil almam gerekiyor bir telefon ve mi 13 daha iyi gibi geldi ama birisi 3 yıl öncenin telefonu

Mi 14T PRO seçeneklerin arasına giriyorsa en dolusu 14T Pro. İşlemcisi, grafik birimi vs 13Prodan daha iyi kameralar birbirine çok yakın.

Mi 14T PRO seçeneklerin arasına giriyorsa en dolusu 14T Pro. İşlemcisi, grafik birimi vs 13Prodan daha iyi kameralar birbirine çok yakın.
Maalesef bütçem ona yetmiyor

Hangisini almamı önerirsiniz veya başka hangi telefonu önerirsiniz

Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım ikiside aynı fiyat neden hangisi alınmalı?

Acil almam gerekiyor bir telefon ve mi 13 daha iyi gibi geldi ama birisi 3 yıl öncenin telefonu
Mi 13 pro da kullandım 14t de kullandım, kesinlikle 13 pro tavsiye ederim. Mi serisi çok daha premium hissettiriyor hocam heleki 13 pro nun seramik arka yüzeyi kaliteyi bir üst seviyeye çıkartıyor, zaten cihazda bir inçlik sensör var, piyasadaki en iyi kameralardan biri ve yanında yüzen telefotoda geliyor, makroda harikalar yaratıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet artık 3 senelik telefon ama eski hissettireceğini hiç sanmıyorum.

Boyut ağırlık rahatsız etmiyorsa 13 pro. Rahatsız ediyorsa mi 13

Mi 13 pro da kullandım 14t de kullandım, kesinlikle 13 pro tavsiye ederim. Mi serisi çok daha premium hissettiriyor hocam heleki 13 pro nun seramik arka yüzeyi kaliteyi bir üst seviyeye çıkartıyor, zaten cihazda bir inçlik sensör var, piyasadaki en iyi kameralardan biri ve yanında yüzen telefotoda geliyor, makroda harikalar yaratıyor.

Evet artık 3 senelik telefon ama eski hissettireceğini hiç sanmıyorum.
Peki mi 13 ile mi13 pro arasında çok fark var mı çünkü küçük bir telefon arıyorum açıkcası şuan kullandığım redmi note 9 pro ve 1 tık büyük geliyor

Peki mi 13 ile mi13 pro arasında çok fark var mı çünkü küçük bir telefon arıyorum açıkcası şuan kullandığım redmi note 9 pro ve 1 tık büyük geliyor
Kamera olarak var

14t pro harika işıklari bile engelliyor kamerasi cok iyi islemciside cok iyi ben de var yd

Pek yok açıkcası sadece hikaye atmalık arada bir fotoğraf çekiyorum

Evet 14t pro güzel ama ben 18 banında bir telefon arıyorum
O zaman mi 13 de işinizi hayli hayli görür ama yinede belirteyim, boyut ağırlık sizi rahatız etmeyecekse pro modelini alın yinede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri