Fellas protein tozu yenilenen forrmüle özel indirim

Shoto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
498
Bestplusnutrition cok ucuzdu ondan aldım
Uzun zamandır o markayı kullanıyorum , diğer markalarla aynı. Reklam ve sponsorla uğraşmadıkları için sürümden kazanıyorlar. İçimde ki şeker de laktozdan gelen şeker, şekeri önemsemeyecekler için en fiyat performans marka bence BPN

100 gramda 68 gram protein 9.4 gram şeker gözüküyor içerik olarak bayağı kötü…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah aşkına saçma sapan markalar önermeyin içeriği berbat söylediğiniz marka ürünlerin

Allah aşkına saçma sapan markalar önermeyin içeriği berbat söylediğiniz marka ürünlerin
sanki mr olympia, her ay 1 kredi kartı kadar mikro plastik yutuyorsun, yediğin sakız bile sağlıksız. ürünler zaten 3.sınıf kalite geliyor ülkeye. 100gr da 9 gr şeker kimseyi öldürmez kilo da aldırmaz hatta enerji de verir glikojen depolarını doldurduğundan. sağlıklı yaşam ve sürdürebilirlik önemli tabi yok yağ oranım yüzde 1 olmalı süt benim derimi kalınlaştırır derse alma zaten hocam.

Uzun zamandır o markayı kullanıyorum , diğer markalarla aynı. Reklam ve sponsorla uğraşmadıkları için sürümden kazanıyorlar. İçimde ki şeker de laktozdan gelen şeker, şekeri önemsemeyecekler için en fiyat performans marka bence BPN
Hazınsızlık gaz gibi sorunlar varmı hocam fiyati uygun geldi içeriği temizse alıcam

sanki mr olympia, her ay 1 kredi kartı kadar mikro plastik yutuyorsun, yediğin sakız bile sağlıksız. ürünler zaten 3.sınıf kalite geliyor ülkeye. 100gr da 9 gr şeker kimseyi öldürmez kilo da aldırmaz hatta enerji de verir glikojen depolarını doldurduğundan. sağlıklı yaşam ve sürdürebilirlik önemli tabi yok yağ oranım yüzde 1 olmalı süt benim derimi kalınlaştırır derse alma zaten hocam.
Birader fellas satış sorumlusu musun? Mr olympia olmakla ne alakası var? İçeriği kötü diyoruz alırsın almazsın umrumda değil ama tavsiye edilecek ürün değil onu söylemeye çalışıyorum. Senden tavsiye alacak değilim belliki bilgin çok yok.

kurabiyelinin tadi kokusu cok hosuma gitti alacak varsa sutle karistirip icsin

Birader fellas satış sorumlusu musun? Mr olympia olmakla ne alakası var? İçeriği kötü diyoruz alırsın almazsın umrumda değil ama tavsiye edilecek ürün değil onu söylemeye çalışıyorum. Senden tavsiye alacak değilim belliki bilgin çok yok.
hocam herkes profesyonel yapmiyor gyme giden kismin 95%i kalorisini bile saymadigi icin 1 olcekte 3 gram seker varmis yokmus cok bozmuyor genel kismi

Bestplusnutrition cok ucuzdu ondan aldım
arginine/citrulline onerisi var mi hocam

Hazınsızlık gaz gibi sorunlar varmı hocam fiyati uygun geldi içeriği temizse alıcam
laktoza alerjiniz varsa hazımsızlık , ishal yapar . Eğer siz de oluyorsa bpn kullanmayın için de ki şeker de laktoz şekeri

bir porsiyon tozda 1 adet küp şeker kadar şeker var yarışmaya hazırlanmıyorsanız önemsiz , şeker var diye saçma sapan marka olmuyor izole edilmemiş oluyor sadece

100 gramda 68 gram iyi bile değil
9 gram şekerde çok
WHEY PROTEİN BU SONUÇTA NORMAL BESİN DEĞİL
Fellasa para vereceğinize biriktirin izole whey alın

kurabiyelinin tadi kokusu cok hosuma gitti alacak varsa sutle karistirip icsin

hocam herkes profesyonel yapmiyor gyme giden kismin 95%i kalorisini bile saymadigi icin 1 olcekte 3 gram seker varmis yokmus cok bozmuyor genel kismi

arginine/citrulline onerisi var mi hocam
amino asitte proteinocean iyidir whey için emin olamıyorum.

bpn nin ssn i fp kralıdır.

Son düzenleme:
amino asitte proteinocean iyidir whey için emin olamıyorum.

9 gram wheyde neye göre çok kime göre çok anlatsana biraz?
ithal wheylere baksana bi internetten şeker oranı eşittir kana karışma hızı
Elimde 3-4 çeşit whey var
Marka ve versiyonları ile şeker oranlarını söyleyeceğim
HİQ HİGH PRO+ 2KG
100gramda 2.4gr şeker var
LİNK
Proteinocean isole whey
100gram 2.4gr şeker
LİNK
Proteinocean pea protein
100gram 0gr şeker
link