ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,069
neyle neyi karşılaştırdınızben karşılaştırdım iphoneninki bir tık daha iyi
neyle neyi karşılaştırdınızben karşılaştırdım iphoneninki bir tık daha iyi
biraz daha eklersen güzel telefon bende 16 kullanıyorum ve gayet memnunumBilmiyorum kafam karışık Apple çok hoşuma gidiyor 16 sı
s25 ip16neyle neyi karşılaştırdınız
16 alırımbiraz daha eklersen güzel telefon bende 16 kullanıyorum ve gayet memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
s25 ip16
s25te ayarları yaptınız mı peki yapay zeka yumuşatma vsbiraz daha eklersen güzel telefon bende 16 kullanıyorum ve gayet memnunum
s25 ip16
biraz daha koy 16 pro al bari de 60 hz ekrandan kurtul16 alırım
Belkş
O kadar yok bes25te ayarları yaptınız mı peki yapay zeka yumuşatma vs
tahmin edeyim camera assistant bile yüklü değildir
biraz daha koy 16 pro al bari de 60 hz ekrandan kurtul![]()
16 almaya değmez bu devirde 60 hz telefon kullanılmaz bende 360 hz oled monitör var 120 telefon anca idare ediyorO kadar yok be
O kadar yok be
60hz apple nin kaliteli herhangi bir kasa vs olmuyor hz tabii ki önemli ama ekranın kaliteside önemli16 almaya değmez bu devirde 60 hz telefon kullanılmaz bende 360 hz oled monitör var 120 telefon anca idare ediyor
Üç mi alsam telefoncudan60hz apple nin kaliteli herhangi bir kasa vs olmuyor hz tabii ki önemli ama ekranın kaliteside önemli
Yd miÜç mi alsam telefoncudan
60hz apple nin kaliteli herhangi bir kasa vs olmuyor hz tabii ki önemli ama ekranın kaliteside önemli
Yurt dışı 17 Pro nerden alınır60hz apple nin kaliteli herhangi bir kasa vs olmuyor hz tabii ki önemli ama ekranın kaliteside önemli
yurt dışı kesinlikle almaÜç mi alsam telefoncudan
Yd mi
knk yurt dışı alma sonra kayıt ettirmen gerekiyor oda 40-50kYurt dışı 17 Pro nerden alınır
Kayıtsız düşündüm kötümü oluryurt dışı kesinlikle alma
knk yurt dışı alma sonra kayıt ettirmen gerekiyor oda 40-50k
evet sonradan kaydettirmen gerekiyor yoksa kapanıyor ve ımeı ücreti ödemen lazım kayıt ettirdikten sonrada bir kaç yıl satamıyorusn o tarz saçma sapan kuralları varKayıtsız düşündüm kötümü olur