Kablosuz kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
4
şu anda kullandığım kulaklık hyperx cloud core
bilgisayar başında uzun süre kalabiliyorum şu anda kullandığım kulaklık 1 saat geçtikten sonra başımı acıtabiliyor o yüzden daha rahat bir şey arıyorum
mikrofon ses kalitesi de iyi olmalı ve wirless olmalı önerilerinizi bekliyorum

şu anda kullandığım kulaklık hyperx cloud core
bilgisayar başında uzun süre kalabiliyorum şu anda kullandığım kulaklık 1 saat geçtikten sonra başımı acıtabiliyor o yüzden daha rahat bir şey arıyorum
mikrofon ses kalitesi de iyi olmalı ve wirless olmalı önerilerinizi bekliyorum
Logitech ve steelseries tarafına bakabilirsin bütçen ne tam olarak ona göre bakalım

Kulak içi mi kulak üstümü ve bütçeyi belirtmemişsiniz, konuyu düzeltip benim yorumu beğenirseniz araştırıp ikisine göre atayım size

kulak üstü bütçemde 5 10 bin arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SteelSeries Arctis Nova 5X

bu ile farkı nedir sizin önerdiğiniz hanigisidir

ben sadece önerdim, lütfen karar vermeden önce karşılaştırma videoları, özellikleri gibi şeyleri iyice araştırıp karar ver olur mu?

arctis nova 1 kullanmıştım onun mikrofonu 1 2 senede bozulmuştu mekanizması biraz değişik ama olabilir kalitesi iyi oluyor
Bende arctis 1 wireless kullandım 2 sene sonra satmıştım. Mikrofonda her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Gerçi pek fazlada mikrofonunu kullandığımı söyleyemem.

Bende arctis 1 wireless kullandım 2 sene sonra satmıştım. Mikrofonda her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Gerçi pek fazlada mikrofonunu kullandığımı söyleyemem.
ben aktif kullanıyorum her bilgisayara oturduğumda açıyorum kalktığımda geri kapatıyorum ama biraz hor kullanmış da olabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,959
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri