🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

İlk partide gelecek tüm ürünler satılmış tekrar illa ki gelir ama bu fiyattan gelir mi onu bilmiyorum.

tebilon'da da geçen hafta stok tükenmişti distribütörden tekrardan stok açılması için talep açıldı stok açtılar geçen hafta bende 1 tane aldım hali hazırda sistemimde QD OLED monitör olmasına rağmen, bu fiyattan kaçırmak istemedim. OLED başka bir dünya bir daha klasik panel monitörlere adımımı dahi atmam
Ortam ışığını ayarlayabiliyorsan ve QD’yi elden çıkarmayacaksan gereksiz masraf olmuş. Renk konusunda parlak QD OLED en azından Tandem’in mat Gigabyte versiyonundan daha iyi olacaktır.
Ayriyeten OLED’i umarım yan ekran olarak kullanmayı düşünmüyorsundur, statik görüntüler tutacağın için yanma durumunu yaşayabilirsin ki zaten yan monitör olarak OLED kimse önermez. Ben olam iptal eder ihtiyacı olan başka birisinin almasını sağlardım 😂

Ortam ışığını ayarlayabiliyorsan ve QD’yi elden çıkarmayacaksan gereksiz masraf olmuş. Renk konusunda parlak QD OLED en azından Tandem’in mat Gigabyte versiyonundan daha iyi olacaktır.
Ayriyeten OLED’i umarım yan ekran olarak kullanmayı düşünmüyorsundur, statik görüntüler tutacağın için yanma durumunu yaşayabilirsin ki zaten yan monitör olarak OLED kimse önermez. Ben olam iptal eder ihtiyacı olan başka birisinin almasını sağlardım 😂
para benim param sana mı soracağım ne alacağımı yıllardan beri aynısını yaparım yenisi çıkınca onu alır eskini satarım bu kadar basit

para benim param sana mı soracağım ne alacağımı yıllardan beri aynısını yaparım yenisi çıkınca onu alır eskini satarım bu kadar basit
Abicim yorum yapılmasına bu kadar alınganlık yapacaksan açık forumda yazma ne yaptığını. Bana göre böyle daha mantıklı geldi de geç, 15 yaş ergen triplerine girmene gerek yok.

İptal edecek varsa söylesin ben alayım, kavga etmeyin :D
Asus’un XG27AQWMG’sini bekle derim. Fiyatı yakın olacak. Mat kaplamaya kıyasla çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Gigabyte olan 12. ay stoklara girecekmiş, distribütorden haber aldım. Asus olan daha erken gelir belki türkiyeye.

Nerden alıcaz bunu hocam, nerden geldi bu bilgi? Gene fiyat 25-30 bandında mı olur acaba
Scan’de pre order açılmış ve teslimat kasım ortası gösteriyor, Asus globalde Q4 diye belirtmiş. Gaming.gen’de de ürün kartını oluşturmuşlar. En geç kasım sonu gibi gelmiş olur ve sipariş alımı açılır diye düşünüyorum.

Asus’un XG27AQWMG’sini bekle derim. Fiyatı yakın olacak. Mat kaplamaya kıyasla çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

MSRP için 700 dolar olacağını söylemişti Asus. Gigabyte modelden yaklasık 200 dolar daha pahalı yani.

Büyük ihtimalle beklerim gigabyte ya da asus hangisi uyarsa onu alırım. 200 dolarda çok fark açıkçası :D

Geri