Alacağın PSU modeli nedir?Yani çok güçlü bir sistemim yok 500 watt yeterli bende 650 watt bir tane alacktım yalnız deltanın 850watt platinum psu su 3200 tl’ye geliyor alayım mı satarken fayda sağlar mı yoksa fazladan 1200 vermeye hiç gerek yok mu
Msı 650bnl 2k ya onu alacağım yada deltayı delta geçen paylaşılan çok iyi vs. Dediler forumda sadece değer mi diye soruyorum çünkü sistemim 450-500 watt bile yeterliAlacağın PSU modeli nedir?
Maddi olarak sıkıştırmıyosa alınabilir, ileri yönelik yatırım gibiYani çok güçlü bir sistemim yok 500 watt yeterli bende 650 watt bir tane alacktım yalnız deltanın 850watt platinum psu su 3200 tl’ye geliyor alayım mı satarken fayda sağlar mı yoksa fazladan 1200 vermeye hiç gerek yok mu
çok ikna ettin beni bir anda arada 1200 tl fark var ama delta çok daha kaliteli tabi sadece sistemime baya fazla o kadarMaddi olarak sıkıştırmıyosa alınabilir, ileri yönelik yatırım gibiDonanım fiyatları sürekli arttığı için.
Bi de ilerde daha güçlü bir sistem toplarsan onu kullanmaya devam da edebilirsin 850w olduğunda
Delta BNL'den çok daha üstün. Alabilirsen onu al tabii ki.Msı 650bnl 2k ya onu alacağım yada deltayı delta geçen paylaşılan çok iyi vs. Dediler forumda sadece değer mi diye soruyorum çünkü sistemim 450-500 watt bile yeterli