Öneri Almışken 850 watt psu almalı mıyım?

Mimikri

80+
Reaksiyon skoru
53
Yani çok güçlü bir sistemim yok 500 watt yeterli bende 650 watt bir tane alacktım yalnız deltanın 850watt platinum psu su 3200 tl’ye geliyor alayım mı satarken fayda sağlar mı yoksa fazladan 1200 vermeye hiç gerek yok mu

Yani çok güçlü bir sistemim yok 500 watt yeterli bende 650 watt bir tane alacktım yalnız deltanın 850watt platinum psu su 3200 tl’ye geliyor alayım mı satarken fayda sağlar mı yoksa fazladan 1200 vermeye hiç gerek yok mu
Alacağın PSU modeli nedir?

PSU'da paradan kaçılmaz dostum. Sistemde en iyi parçanın PSU olması lazım.

Maddi olarak sıkıştırmıyosa alınabilir, ileri yönelik yatırım gibi :) Donanım fiyatları sürekli arttığı için.
Bi de ilerde daha güçlü bir sistem toplarsan onu kullanmaya devam da edebilirsin 850w olduğunda

Maddi olarak sıkıştırmıyosa alınabilir, ileri yönelik yatırım gibi :) Donanım fiyatları sürekli arttığı için.
Bi de ilerde daha güçlü bir sistem toplarsan onu kullanmaya devam da edebilirsin 850w olduğunda
çok ikna ettin beni bir anda arada 1200 tl fark var ama delta çok daha kaliteli tabi sadece sistemime baya fazla o kadar

Msı 650bnl 2k ya onu alacağım yada deltayı delta geçen paylaşılan çok iyi vs. Dediler forumda sadece değer mi diye soruyorum çünkü sistemim 450-500 watt bile yeterli
Delta BNL'den çok daha üstün. Alabilirsen onu al tabii ki.

Geri