Hocam as olan adamla bile girswk bot geliyor ilka as otoritesi,uzmanı vs. Olmak lazım onada kasana ladar oyundan sıkılırım zaten.Hesabı kas botlar gider illaki bi kitlesi oynayanı var olacak en kötü oyunun bile ama ömür olarak çoktan bitti yani eski kitlesinin 10da biri kadar yok artık koronaylan beraber oda bitti diyebiliriz ondan önce çok popülerdi okadar tutan tek mobil oyun
Emülatör pc de bot varmı peki mobile deki gibi.arada sirada emulator uzerinden arkadaslarla giriyoruz as liginde bota denk gelmedik ama normal pubg kadar eglenceli degil
Hocam ben hala kuzenle arada giriyorum eğer otomatik eşleme yok derseniz hala 1 saat bekletiyor nerede iseKarakin ve Miamar'da 1 saat maç beklediğimi hayırlıyorum geçen yıl. 2 ay önce hesabımı 1000 liradan sattım bende. Oynayan sayısı her ay azalıyor
ŞAhsen biteli çok oldu önceden S3 Neo ile 5 FPS oynardım telefon alev alev olurdu ama sarardı en son 3 yıl önce heves vardı yakın zamanda indirdim zevki yok yaSELAMÜN ALEYKÜM
Uzun bir aradan sonra bir el attım ve ne göriyim bütn ama bütün gerkes bot gerçek oyuncu hiç rastlamadım.pubg mobile rafa ayırma vakti geldimi sizce.
dedigim gibi emulatorde bot gelmiyor mobilden girildiginde durum nasil bilmiyorumHocam as olan adamla bile girswk bot geliyor ilka as otoritesi,uzmanı vs. Olmak lazım onada kasana ladar oyundan sıkılırım zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emülatör pc de bot varmı peki mobile deki gibi.