nitro alınmaz parasının hakkı bir gpu degil7800x3d işlemci kullanmayı düşünüyorum yanında hangı 9070xt tercih etmeliyim edersemde ne gibi farklılıkları var nitro'nun psu en az kaç olmalı?
vatan gecesınde 33.400e düşüyor ama xt'de 29.400 almak mümkün aynı indirimden 3 taksit ile?A tier 750W veya B tier 850W psu lazım bu kart için, 33 bini geçmediği sürece nitro almak daha mantıklı olabilir, soğutma ve kalite farkı oluyor
Hakkı kaç nitronunnitro alınmaz parasının hakkı bir gpu degil
Hakkı nedir hocam nitro modelinin ?nitro alınmaz parasının hakkı bir gpu degil
35-36 bin tl şuanda arkadaş taksitli alacagı için hepsiburadada 41k ortalaması ise 38kHakkı kaç nitronun
nitro 33.4 bine alınır bence ama XT modeli ise tabivatan gecesınde 33.400e düşüyor ama xt'de 29.400 almak mümkün aynı indirimden 3 taksit ile?
hepsi gaming gecesinde ve indirmlerden çok ucuza aldıkları için memnunlar aynı olay powercooler red devil içinde geçerli 31-32 bine topladı millet gaming gecesindebenim anlamadıgım niye alanlar bu kadar mutlu bu ekran kartının kerameti nedir
Nebi akgünün 9070xt tier list videosu var onu izlemeni tavsiye ederim ben bütçeden kısmak için 29.5k ya sapphire pulse aldım7800x3d işlemci kullanmayı düşünüyorum yanında hangı 9070xt tercih etmeliyim edersemde ne gibi farklılıkları var nitro'nun psu en az kaç olmalı?
9800 AIP PUBG OYNARSAN EĞER ÖZEL ÇÖZÜNÜRLÜK YAPAAMZSIN SÖYLİYİM7800x3d işlemci kullanmayı düşünüyorum yanında hangı 9070xt tercih etmeliyim edersemde ne gibi farklılıkları var nitro'nun psu en az kaç olmalı?