Eder, bütçe sıkıntısı yoksa seneye 18 alcağına şuan 17 al uzun süre kullan, ekonomik olarak da daha mantıklı alış satışta her türlü kayıp oluyor.iphone 17 78 bin tl fiyatını hak eder mi
Şuan alınacak en iyi iphone düz 17. Alınacak min. İPhone düz 15. Bütçen varsa 16 ya bak ama. İPhone 15 şuan 11 gibi alınabilecek en uygun mantıklı model. Eğer kamera o kadar da umrumda değil son iPhone özelliklerini kıllanayım dersen 16e de düşünülebilir.48 bin tl ye 128 gb iphone 15 alınır mı (android al demeyin lütfen)
konuya biraz geç geldim ama acele olarak alacaksan 16e ye sans ver derim daha iyi işlemci daha fazla ram daha iyi batarya tek eksi kamera kamera kullanmıyorsan iphone 16e yi kasım indirimlerinde kovalamak daha mantıklı cidden çok uyguna alabilrisin48 bin tl ye 128 gb iphone 15 alınır mı (android al demeyin lütfen)
konuya biraz geç geldim ama acele olarak alacaksan 16e ye sans ver derim daha iyi işlemci daha fazla ram daha iyi batarya tek eksi kamera kamera kullanmıyorsan iphone 16e yi kasım indirimlerinde kovalamak daha mantıklı cidden çok uyguna alabilrisin
kasımın ortalarına doğru alacağım ön ve arka kamera ve görünüşe önem veriyorum oyun oynayan biri değilim 7 plus gibi uzun süre götürsün ileride donma kasma yapmasınŞuan alınacak en iyi iphone düz 17. Alınacak min. İPhone düz 15. Bütçen varsa 16 ya bak ama. İPhone 15 şuan 11 gibi alınabilecek en uygun mantıklı model. Eğer kamera o kadar da umrumda değil son iPhone özelliklerini kıllanayım dersen 16e de düşünülebilir.
ben iphone se 2020 kullanıyorum 5 yıl oldu bende iphone bakıyorum 16e cidden gözüme çok çarpıyorkasımın ortalarına doğru alacağım ön ve arka kamera ve görünüşe önem veriyorum oyun oynayan biri değilim 7 plus gibi uzun süre götürsün ileride donma kasma yapmasın
Saydıklarımın hiç biri kasma donma yapmaz parçalanana kadar kullanırsın hepsini. İPhone 17 en mantıklı seçenek. İPhone 15 param yok en son hangi modele bakayım diyeceğin seçenek. İPhone 16 bütçesi olanın bakması gereken min model. 16e de 15 e rakip. Kamerası kötü değil ama sadece ana kamera var. Ram daha fazla falan.kasımın ortalarına doğru alacağım ön ve arka kamera ve görünüşe önem veriyorum oyun oynayan biri değilim 7 plus gibi uzun süre götürsün ileride donma kasma yapmasın
ben iphone se 2020 kullanıyorum 5 yıl oldu bende iphone bakıyorum 16e cidden gözüme çok çarpıyor
işlemci iphone 16 işlemcisi ram 8gb batarya 4005 mah bunlar çok öne çıkarıyor 16e yi biliyorsunuz iphone 15 de ram 6 gb ram
peki bı iphonelarda taksit imkanı nasıl oluyor heralde taksit yok alışveriş kredisi falan var diye gördüm detaylı bi bilgisi olan var mıSaydıklarımın hiç biri kasma donma yapmaz parçalanana kadar kullanırsın hepsini. İPhone 17 en mantıklı seçenek. İPhone 15 param yok en son hangi modele bakayım diyeceğin seçenek. İPhone 16 bütçesi olanın bakması gereken min model. 16e de 15 e rakip. Kamerası kötü değil ama sadece ana kamera var. Ram daha fazla falan.
ben iphone se 2020 kullanıyorum 5 yıl oldu bende iphone bakıyorum 16e cidden gözüme çok çarpıyor
işlemci iphone 16 işlemcisi ram 8gb batarya 4005 mah bunlar çok öne çıkarıyor 16e yi biliyorsunuz iphone 15 de ram 6 gb ram
o zaman alabiliyorsam 17 alayım alamazsam 16 veya 16 e alayımSaydıklarımın hiç biri kasma donma yapmaz parçalanana kadar kullanırsın hepsini. İPhone 17 en mantıklı seçenek. İPhone 15 param yok en son hangi modele bakayım diyeceğin seçenek. İPhone 16 bütçesi olanın bakması gereken min model. 16e de 15 e rakip. Kamerası kötü değil ama sadece ana kamera var. Ram daha fazla falan.
telefonlarda maalesef taksit yok. belki kredi kartınla alırsan banka taksitlendirri max 3 taksit yapıyolar. alabiliyosan düz 17 al. 17 prolardan bile daha mantıklı. ona gücün yetmiyosa 16. ona da yetmiyosa 15 ve 16e arasında seçim yapman lazım hemen hemen aynı fiyattalar. 15 her yanıyla düz iphone modelleri ne sunuyosa onu sunuyo. 16e ise 6gb yerine 8 gbram ile son apple özelliklerini sunuyo ama kamera bi tane magsafe yok dinamik ada yok falan. ona göre seçimini yap ney senin için daha önemli. düz 15 in de altına bakma iphone da. bide android önermeyin demişsin ama bu fiyata alacağın iphone un asla android rakibinde alacağın deneyimi veremeyeceğini bil. sadece 60hz ekran bile yeter. özellikle samsung da s25 bakabilirsin. 2 cihaz kullanıyorum ve yakın bi vakte kadar ikinci cihazım samsung s25 ultraydı. ana cihazın 17 pro. ve arayüz olarak da uzun ömür olarak da iphone ne sunuyosa samsung da sunuyo. hatta bataryayı düşünürsek samsung daha önde orda. yine sen bilirsin ben hem iphone hem android kullanıyorum taraf tutmuyorum sadece iphone alacam diyosan üstte sıralamayı ve detayları verdim şimdiden hayırlı olsunpeki bı iphonelarda taksit imkanı nasıl oluyor heralde taksit yok alışveriş kredisi falan var diye gördüm detaylı bi bilgisi olan var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman alabiliyorsam 17 alayım alamazsam 16 veya 16 e alayım
vodafone tarifeye ek iPhone 17 yi aylık 27k ya veriyor 3 taksitle toplam 83k falan yapıyor alınır mıtelefonlarda maalesef taksit yok. belki kredi kartınla alırsan banka taksitlendirri max 3 taksit yapıyolar. alabiliyosan düz 17 al. 17 prolardan bile daha mantıklı. ona gücün yetmiyosa 16. ona da yetmiyosa 15 ve 16e arasında seçim yapman lazım hemen hemen aynı fiyattalar. 15 her yanıyla düz iphone modelleri ne sunuyosa onu sunuyo. 16e ise 6gb yerine 8 gbram ile son apple özelliklerini sunuyo ama kamera bi tane magsafe yok dinamik ada yok falan. ona göre seçimini yap ney senin için daha önemli. düz 15 in de altına bakma iphone da. bide android önermeyin demişsin ama bu fiyata alacağın iphone un asla android rakibinde alacağın deneyimi veremeyeceğini bil. sadece 60hz ekran bile yeter. özellikle samsung da s25 bakabilirsin. 2 cihaz kullanıyorum ve yakın bi vakte kadar ikinci cihazım samsung s25 ultraydı. ana cihazın 17 pro. ve arayüz olarak da uzun ömür olarak da iphone ne sunuyosa samsung da sunuyo. hatta bataryayı düşünürsek samsung daha önde orda. yine sen bilirsin ben hem iphone hem android kullanıyorum taraf tutmuyorum sadece iphone alacam diyosan üstte sıralamayı ve detayları verdim şimdiden hayırlı olsun
valla piyasası 78 3 bin fark oynuyo ama aylık bin tl çok değil gücün yetiyosavodafone tarifeye ek iPhone 17 yi aylık 27k ya veriyor 3 taksitle toplam 83k falan yapıyor alınır mı