Youtube da video izlerken kalite yüksek olsa bile kalitesiz görünüyor

Reaksiyon skoru
214
1761641052432.webp

şuanda kalite 4k olarak gözüküyor ama aslında kalite düşük
ve bu sorun sadece youtube videolarında oluyor, instagram da yada oyunlarda olmuyor, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Sadece rust videoları mı yoksa bütün videolarda mı bide ekranın 4k mı ?

Aşağıdaki sorularıma cevap verebilir misiniz?

1- Monitörünüzün çözünürlüğü nedir?

2- Bütün tarayıcılarda aynı mı? Opera, chrome, edge vs.

3- İnternet hızınız upload, download olarak nedir?

4- Youtube videosu üzerine sağ tıklayıp, istatistikleri göster deyip codec'ini ( aynı videoda 4k'da ) tüm tarayıcılarda söyleyebilir misin? ( vp09, av01, avc1 vs. ) ( muhtemelen buradan kaynaklı )

5- Youtube'a 4k veya 8k video izle yazıp çıkan görüntüde de aynı düşük kalite gözlemleniyor mu?

Bu sorularıma cevap verebilirseniz eğer sorunun neyden kaynaklandığını büyük olasılıkla bulabiliriz.

Sadece rust videoları mı yoksa bütün videolarda mı bide ekranın 4k mı ?
bütün videolar, shortslar da dahil, ekran fhd
Aşağıdaki sorularıma cevap verebilir misiniz?

1- Monitörünüzün çözünürlüğü nedir?

2- Bütün tarayıcılarda aynı mı? Opera, chrome, edge vs.

3- İnternet hızınız upload, download olarak nedir?

4- Youtube videosu üzerine sağ tıklayıp, istatistikleri göster deyip codec'ini ( aynı videoda 4k'da ) tüm tarayıcılarda söyleyebilir misin? ( vp09, av01, avc1 vs. ) ( muhtemelen buradan kaynaklı )

5- Youtube'a 4k veya 8k video izle yazıp çıkan görüntüde de aynı düşük kalite gözlemleniyor mu?

Bu sorularıma cevap verebilirseniz eğer sorunun neyden kaynaklandığını büyük olasılıkla bulabiliriz.
1 - fhd 1080p
2 - tüm tarayıcılar da böyle
3 - internet hızını hatırlamıyorum ama düşük değil
4 - tüm tarayıcılarda av01
5 - hayır, youtube a 4k video yazdım ve videolar cidden kaliteli

Son düzenleme:
Youtube kaliteyi kendi ayarlıyor. Genelde en uygun kaliteyi seçiyor. Biraz bekledikten sonra düzelmesi gerekir.

Youtube kaliteyi kendi ayarlıyor. Genelde en uygun kaliteyi seçiyor. Biraz bekledikten sonra düzelmesi gerekir.
düzelmiyor reis, pc yi alalı 2-3 ay oldu ilk günden beri yt videoları böyle, 1-2 saatlik videoları bile böyle izliyom düzelmiyor artık bıktım

arayüz güncellemesinden sonra böyle oldu preminyum hesaplarda böyle bir sorun yok yüksek bit videolar var standar olanlarda böyle her video öyle degil ama

Monitörün desteklemeyebilir.
Işlemcin ve ekran kartın desteklemeyebilir ve darboğaz oluyor olabilir.
İnternetin yetersiz geliyor olabilir.

bütün videolar, shortslar da dahil, ekran fhd

1 - fhd 1080p
2 - tüm tarayıcılar da böyle
3 - internet hızını hatırlamıyorum ama düşük değil
4 - tüm tarayıcılarda av01
5 - hayır, youtube a 4k video yazdım ve videolar cidden kaliteli
Peki video 4k olduğuna emin misin Rust 4k oynayan birisi olacağını zannetmiyorum dolayısıyla 1080p videoyu 4k açmayı deniyor olabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri