RX 7700XT Gerçekten İyi Bir Seçim Mi?

Rs.YnsV3

80+
Reaksiyon skoru
59
RX 7700XT Gerçekten İyi Bir Seçim Mi? Driver sorunları falan var mı? yada başka herhangi bir sorun? çünkü ben açıkçası iyi bir seçim olarak görüyorum. peki siz memnun musunuz? kısacası önerir misiniz?

ben kullanıyorum memnunum ama herkes yeni nesil için hem ucuz diye 9060xt öneriyor ben memnunum fiyatı ne kadar olsa öneririm onu bilemem uyguna almıştım ben

RX 7700XT Gerçekten İyi Bir Seçim Mi? Driver sorunları falan var mı? yada başka herhangi bir sorun? çünkü ben açıkçası iyi bir seçim olarak görüyorum. peki siz memnun musunuz? kısacası önerir misiniz?
iyi kart hocam driver sorunları eski nesillere nazaran az tercih ederken fiyata bakılıp alınmalı çünkü benzer fiyata muadil nvidia kart varsa o tercih edilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 22Bin İtopya'da
asla alınmaz hocam 15 16 falan olmalı ederi 9060 16gb varken tercih edilmez çünkü

iyi kart hocam driver sorunları eski nesillere nazaran az tercih ederken fiyata bakılıp alınmalı çünkü benzer fiyata muadil nvidia kart varsa o tercih edilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asla alınmaz hocam 15 16 falan olmalı ederi 9060 16gb varken tercih edilmez çünkü
9060xt gerçekten bu kadar ucuz muydu? 19 bine bile varmış harbiden.

b
RX 7700XT Gerçekten İyi Bir Seçim Mi? Driver sorunları falan var mı? yada başka herhangi bir sorun? çünkü ben açıkçası iyi bir seçim olarak görüyorum. peki siz memnun musunuz? kısacası önerir misiniz
bu karda 15k den fazla verilmez artık bende sapphire pure kullanıyorum tavsiye ederim ama hala fiyatı yüksek gereksiz aşırı pahalı

9060xt çıkmadan alanlar için iyi bir seçim şuanda 7700xt yerine 9060xt 16 gb tercih edilmeli. Driverlarda problem yok

peki öyleyse 9060xt önerir misiniz?

Güncel ekran kartı her zaman daha iyidir bence.

9000 serisi Ekran kartları varken 22 bin TL verip 7000 serisi anakart almak bence mantıksız. ( 2-3 sene öncesinin kartını almış oluyorsun. )

Vatan'da flan geceleri kampanyalar oluyor %10-15 indirimler oluyor Ekran kartlarında haftalardır.

16-17k lara bile 9060 XT 16 GB bulunabiliyor. 22k senin söylediğine vermekten ise 3 taksit 9060 XT al geç bence de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri