iphone 13 alır geçerdim.Benim için kamera tasarım ve ekran kalitesi önemli bu fiyatlara ne önerebilirsiniz
alabilirsen 256iphone 13 alır geçerdim.
İos pek sevmiyorum 11 vardı şuandada poco f7 pro var günde 3 kez şarja takiyordum telefon instada bile cayır cayır yanıyordu 13de aman aman bi farkı yok kaç yıl geçti üstünden çıkalı zaten güncelleme desteği de kalkıcak yakındaiphone 13 alır geçerdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alabilirsen 256
Hocam uğraşmaya değmez şahsımca bu bütçede s24fe önerebilirim daha çıkarsan Honor 400 pro ve düz S24-S25fe var.Hocam yurtdışı kayıtlı almak ne kadar mantıklı sence bu fiyata xiaomi 15ler falan var amiral gemisi bi ara almayı düşünüyordum server kayıtlı tek endişem kapanırsa diye
Ben yurtdışı falan bilmiyorum. Türkiye'den al uğraşma. Xiaomi den ziyade ben sana Samsung öneririm. Samsung veya Apple'dan şaşma.Hocam yurtdışı kayıtlı almak ne kadar mantıklı sence bu fiyata xiaomi 15ler falan var amiral gemisi bi ara almayı düşünüyordum server kayıtlı tek endişem kapanırsa diye
Apple tabii ki iyidir fakat İPhone 13 eskidi sadece bu bütçede İOS zorunluluksa olabilir. Şahsımca 16e alınabilir sevmeyenleri olsabilene şuan bu bütçe civarı sıfır İOS tarafında.iphone 13 alır geçerdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alabilirsen 256
güncelleme desteğinin 3 4 sene daha olcağını düşünüyorum ayrıca apple da üst modele geçmek bence daha kolay iyi bakarsan piyasasını koruyor. kamerası işlemcisi zaten kendini kanıtlamış. üzerse ekrandan üzer belki. şarj konusunda 11 le kıyaslamamalısınız bence. bende 12 var işyerinde öğlen açıyorum dizimi 5 e kadar tıngırdıyor aktif kullansam bile saat akşam 8 9 a kadar götürüyor.İos pek sevmiyorum 11 vardı şuandada poco f7 pro var günde 3 kez şarja takiyordum telefon instada bile cayır cayır yanıyordu 13de aman aman bi farkı yok kaç yıl geçti üstünden çıkalı zaten güncelleme desteği de kalkıcak yakında
Katılıyorum mümkünse s24 ve üstü seriler çok iyi olur 7 yıl destek ve Aİ özellikleri ilgi çekiciBen yurtdışı falan bilmiyorum. Türkiye'den al uğraşma. Xiaomi den ziyade ben sana Samsung öneririm. Samsung veya Apple'dan şaşma.
bence hala çok iyi bir telefon hocamApple tabii ki iyidir fakat İPhone 13 eskidi sadece bu bütçede İOS zorunluluksa olabilir. Şahsımca 16e alınabilir sevmeyenleri olsabilene şuan bu bütçe civarı sıfır İOS tarafında.
Piyasa değeri kısmı çok doğru Android tarafında güzel cihazlarda var bu iş birazda kişisel tercih.güncelleme desteğinin 3 4 sene daha olcağını düşünüyorum ayrıca apple da üst modele geçmek bence daha kolay iyi bakarsan piyasasını koruyor. kamerası işlemcisi zaten kendini kanıtlamış. üzerse ekrandan üzer belki. şarj konusunda 11 le kıyaslamamalısınız bence. bende 12 var işyerinde öğlen açıyorum dizimi 5 e kadar tıngırdıyor aktif kullansam bile saat akşam 8 9 a kadar götürüyor.
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s24-fe-5g-8-256-gb-akilli-telefon-grafit.html 10 numara telefon hocam 6 aydır kullanıyorum sadece one iu 7 sonrası biraz daha hızlı gidiyor şarjı ama gene tüm günü çıkarır emin olunBenim için kamera tasarım ve ekran kalitesi önemli bu fiyatlara ne önerebilirsiniz