Başkasının bacaklarına yazmışın zaten başkan bizimkilerde gitmesin adamın bacaklarda neyse artık .Bacakların resimi varsa paylaş bizde postamizda bişeyler hissedelim![]()
Vay o konuyu gördün mü?Başkasının bacaklarına yazmışın zaten başkan bizimkilerde gitmesin adamın bacaklarda neyse artık .
Gördüm dana gibi.Vay o konuyu gördün mü?Tüh lanet olsun benim azgınlığıma
Öyle bi arkadaşım olmadı ki.Gördüm dana gibi.
Şaka maka eşcinsellik var mı hocam?Öyle bi arkadaşım olmadı ki.
Evine davet etsin, sporda bana yardım et desin, öne eğilmemde bana yardım et desin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bak postacı geliyor sanırım hissediyorum![]()
Hayatımda yokda ama son zamanlar femboy vidyoları felan baya çekici gelmeye başladı niyeyse.Şaka maka eşcinsellik var mı hocam?
Bende bu aralar çok feci azıyorum.Hayatımda yokda ama son zamanlar femboy vidyoları felan baya çekici gelmeye başladı niyeyse.
Karşılaşsam bile yaklaşmaya korkarım aslında hahahshdhshsh
Sadece forum işte diyelim gülelim anlamında yaziyom.
Femboylara aziyorsan durumumuz eşittir meğerse.Bende bu aralar çok feci azıyorum.
Yok ben normal kızlara özellikle anime şaka maka o kaslı herife tetiklenmediniz herhalde?Femboylara aziyorsan durumumuz eşittir meğerse.
Ya abi bir erkek kızdan bile nasıl pürüzsüz olur anlamiyomsjajsjshsjhdjs
Yok la öyle gelişi güzel olta atıyorum ne yazicak diye bekliyomYok ben normal kızlara özellikle anime şaka maka o kaslı herife tetiklenmediniz herhalde?
Kalf bide quad kısmı sağlam kalça da şişti mi karı gibi oluyo.Yok la öyle gelişi güzel olta atıyorum ne yazicak diye bekliyomhahaha
Amma da iyi kalça yapmıştı ha belki o da güzeldir ne bilelim? daha çıplak sürümünü görmedik.