CS2 Bıçaklar ne zaman satışa çıkacak?

İlk dediğin cümleyi anlamadım ama 20 dolar basıp 1 dolar alma devri hala devam ediyor.
Siz nokta atışı skin için trade up yapanlardan bahsediyorsunuz. 9 tane dandik pembe + 1 tane m4a1s şövalye atıp dragon lore aramak gibi. Ancak alakası nedir anlamadım. Knife trade up'ında özel skin aramıyorsunuz. 4 tane dandik kırmızı + 1 tane awp dragon lore atmakla 5 tane dandik kırmızı trade up atmak arasında fark yok. En ucuz 10 tane maviyi trade up yaparsanız en azından 10 mavi skine eşdeğer 1 tane mor, 10 mor atarsanız yine en az 10 mora eş değer 1 tane pembe, 10 pembe atarsanız eşdeğer 1 kırmızı alıyorsunuz. Yani aynı paraya geliyor. Zarar etme ihtimaliniz yok.

9 tane 4 dolarlık pembe + knight atarsanız 4500 dolar harcarsınız, 40 dolar da gelebilir 12.000 dolar da. Orası ayrı olay bu yeni trade upla bağlantı kurmak saçmalık. Çünkü sizin dediğinizde istenen kırmızı ne kadar nadirse trade upta kullanılan pembe de o kadar nadir ve her başarısız trade upta istenen skin için basılan hem pembe skin hem de istenen skinin değeri artıyor.

Arza göre düşünecek olursak:
Şu anda steam pazarda toplamda 45.000 civarı bıçak satışta.
55 dolara kadar her kırmızı skinden 23ünden bugüne kadar 500er tane çekilmiş olsa ve hepsi trade up yapılmış olsa +15.000 bıçak havuza eklenecek.
12.000'ini pazara atacak olsalar bıçak pazarı %30 genişlemiş olacak.
Pazarın genişlemesi kadar indirim olsun diyelim yani talep stabil kaldı diyelim.
En ucuz bıçak şu an 82 dolar, %30 indirim ile 57 dolar olur.
Panik satış döneminde de en ucuz bıçak 55 gördü zaten.
Ki bugüne kadar 500er tane çekilmedi ve 26 ekimde çekilenler 1 kasımda değil 3 kasımda pazara atılabilecek. Ayrıca stattrak olmayanların eldiven olma ihtimali de var. Yani ortalama hesaplamayı bayağı iyimser yaptım.

4 gün kaldı şunun şurasında ben de merak ediyorum piyasa nasıl olacak. Ama 55 doların altında 3 günlüğüne de olsa sabit fiyatta kalması mümkün değil bana göre.

Siz nokta atışı skin için trade up yapanlardan bahsediyorsunuz. 9 tane dandik pembe + 1 tane m4a1s şövalye atıp dragon lore aramak gibi. Ancak alakası nedir anlamadım. Knife trade up'ında özel skin aramıyorsunuz. 4 tane dandik kırmızı + 1 tane awp dragon lore atmakla 5 tane dandik kırmızı trade up atmak arasında fark yok. En ucuz 10 tane maviyi trade up yaparsanız en azından 10 mavi skine eşdeğer 1 tane mor, 10 mor atarsanız yine en az 10 mora eş değer 1 tane pembe, 10 pembe atarsanız eşdeğer 1 kırmızı alıyorsunuz. Yani aynı paraya geliyor. Zarar etme ihtimaliniz yok.

9 tane 4 dolarlık pembe + knight atarsanız 4500 dolar harcarsınız, 40 dolar da gelebilir 12.000 dolar da. Orası ayrı olay bu yeni trade upla bağlantı kurmak saçmalık. Çünkü sizin dediğinizde istenen kırmızı ne kadar nadirse trade upta kullanılan pembe de o kadar nadir ve her başarısız trade upta istenen skin için basılan hem pembe skin hem de istenen skinin değeri artıyor.

Arza göre düşünecek olursak:
Şu anda steam pazarda toplamda 45.000 civarı bıçak satışta.
55 dolara kadar her kırmızı skinden 23ünden bugüne kadar 500er tane çekilmiş olsa ve hepsi trade up yapılmış olsa +15.000 bıçak havuza eklenecek.
12.000'ini pazara atacak olsalar bıçak pazarı %30 genişlemiş olacak.
Pazarın genişlemesi kadar indirim olsun diyelim yani talep stabil kaldı diyelim.
En ucuz bıçak şu an 82 dolar, %30 indirim ile 57 dolar olur.
Panik satış döneminde de en ucuz bıçak 55 gördü zaten.
Ki bugüne kadar 500er tane çekilmedi ve 26 ekimde çekilenler 1 kasımda değil 3 kasımda pazara atılabilecek. Ayrıca stattrak olmayanların eldiven olma ihtimali de var. Yani ortalama hesaplamayı bayağı iyimser yaptım.

4 gün kaldı şunun şurasında ben de merak ediyorum piyasa nasıl olacak. Ama 55 doların altında 3 günlüğüne de olsa sabit fiyatta kalması mümkün değil bana göre.
Bilmiyorum hocam bakıp göreceğiz ama benim demek istediğim şimdi adam gidip 5 tane p90 asiimov alıyor 500 dolardan, breakout koleksiyonu olduğu için sadece kelebek bıçağı geliyor teorik olarak ama kuzey ormanı da gelebilir fade de gelebilir ve bunu yapan tonlarca insan var. Hal böyle olunca da bu insanlar kuzey ormanı gibi dandik bıçakları elden çıkarmak isteyecektir diye düşünüyorum. Bu da fiyatları düşürür gibime geliyor. Tabi bu benim şahsi fikrimdir.

• Beğen
Reaksiyonlar: hck_
güncelleme 23 ünde geldi kırmızı skinler alındı falan derken 31 inde banları kalkar ayın 31 ve 1 inde piyasa çalkalanır ayın 2 sinde piyasa düzelmeye başlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 dolar gene bıçaklar

beklmiyorum düşmesini fazla en ucuz bıçakalr dıyorum gene 90 100 dolar bandında daha düşmez düşşsede alsam ama hayal
Kelebekler 280 lere falan düşmüştü bunlar pazarda ki kırmızılar alınıp bıçağa çevrilmeden önce ki hali onlar satılınca daha da düşer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,971
Üyeler
184,087
Son üye
zekyy
Geri