birçok firma oem tarzı paketlere geçicek yüksek ihtimal tavsiye sistem bırakanlar olur ama birçoğu montajsız satışa geçecek gibi duruyorVatan için o kadar kod yazdım baktım çalışmıyor meğer tavsiye sistemler sekmesini kapatmışlar oem-paketler sekmesi açmışlar alttada montaj yapılmamaktatır yazıyor
Artık hazır sistemler gelmeyecek yeni duzenleme ileVatan için o kadar kod yazdım baktım çalışmıyor meğer tavsiye sistemler sekmesini kapatmışlar oem-paketler sekmesi açmışlar alttada montaj yapılmamaktatır yazıyor
Yakın bir arkadaşım bu sektörde çalışıyor onla konuştum başka firmaların girme ihtimali olabilir bazıları elenir en kötü vatandaki gibi montajsız bundle olur dedi ama bekleyip görücezbirçok firma oem tarzı paketlere geçicek yüksek ihtimal tavsiye sistem bırakanlar olur ama birçoğu montajsız satışa geçecek gibi duruyor
Hacı gitti tüm siteler ceza yedi satışlar kapanıyorVatan için o kadar kod yazdım baktım çalışmıyor meğer tavsiye sistemler sekmesini kapatmışlar oem-paketler sekmesi açmışlar alttada montaj yapılmamaktatır yazıyor
Buraya kadar geldim yayına alacağım gün haberi gördüm keyifler kaçtı ama iş adamlarımız esnafımız bir çözüm bulur bulmazsa da yapıcak bir şey yok sonuna kadar getirince canlıya almak istedimArtık hazır sistemler gelmeyecek yeni duzenleme ile
.Hacı gitti tüm siteler ceza yedi satışlar kapanıyor
Evet senin için zamansız olduBuraya kadar geldim yayına alacağım gün haberi gördüm keyifler kaçtı ama iş adamlarımız esnafımız bir çözüm bulur bulmazsa da yapıcak bir şey yok sonuna kadar getirince canlıya almak istedim
Cidden çok zamansız oldu keşke geçen sene yarıda bırakmasaymışım ayın şekilde düşünüyorum fiziksel magazadan alanlara toplayacaklar online siparişleri montajsız göndericekler gibiEvet senin için zamansız oldu
Muhtemelen artık montaj yapmadan direk kargo yapacaklar sen evde kendin toplayacaksın
Ya da çaktırmadan yollar bulacaklar
Senin gibilere daha çok ihtiyacımız var. Gayet başarılı.
Çok teşekkürlerEline sağlık güzel site olmuş.
Siteye girilmiyor.Çok teşekkürler