En ucuz kasayı bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Ben bu siteyi kullaniyorum buda sizinmi?

Link giriyorum indirim olunca telegramdan mesaj atiyor bu sitedede bildirim ozelligi varmi ? Cunku sistem 3 bin dusse alinabilir olabilir

Şu akakçe cimri gibi sitelere rakip bir iş şart çoğu yerde ki fiyatları göstermiyorlar

Şu akakçe cimri gibi sitelere rakip bir iş şart çoğu yerde ki fiyatları göstermiyorlar
Teşekkürler işten kalan vakitlerimde olabildigince geliştirmeye çalışıyorum kasım sonuna kadar her şeyin filtresini getirmeye çalışıcam

REİS GELDİ REİSS GEÇEN SENE ÇOK SEVMİŞTİM GENE ÖYLE Eline sağlık brom.

Geçen sene basit bir haftasonu projesi olarak ucuzasistem.com adlı bir proje geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.

Şu anki durum:
  1. Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
  2. Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
  3. İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
  4. Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)
Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com
eline sağlık büyür bu site valla

eline sağlık çok güzel bir site olmuş
eline sağlık büyür bu site valla
Çok teşekkürler fırsat buldukça geliştirmeye çalışıcam önerilere fikirlere açıgım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu siteyi kullaniyorum buda sizinmi?

Link giriyorum indirim olunca telegramdan mesaj atiyor bu sitedede bildirim ozelligi varmi ? Cunku sistem 3 bin dusse alinabilir olabilir
Hocam bu siteyi siz paylaşınca gördüm ilgimi çekti bakıcam

Geri