JS ile scrapper yazdım aralıklarla çekiyorumVerileri neyle çekiyorsun
Teşekkürler işten kalan vakitlerimde olabildigince geliştirmeye çalışıyorum kasım sonuna kadar her şeyin filtresini getirmeye çalışıcamŞu akakçe cimri gibi sitelere rakip bir iş şart çoğu yerde ki fiyatları göstermiyorlar
Teşekkürler hocamREİS GELDİ REİSS GEÇEN SENE ÇOK SEVMİŞTİM GENE ÖYLE Eline sağlık brom.
eline sağlık büyür bu site vallaGeçen sene basit bir haftasonu projesi olarak ucuzasistem.com adlı bir proje geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.
Şu anki durum:
Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com
- Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
- Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
- İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
- Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)
eline sağlık çok güzel bir site olmuş
Çok teşekkürler fırsat buldukça geliştirmeye çalışıcam önerilere fikirlere açıgımeline sağlık büyür bu site valla
Hocam bu siteyi siz paylaşınca gördüm ilgimi çekti bakıcamBen bu siteyi kullaniyorum buda sizinmi?
Link giriyorum indirim olunca telegramdan mesaj atiyor bu sitedede bildirim ozelligi varmi ? Cunku sistem 3 bin dusse alinabilir olabilir
Teşekkürler fırsat buldukça geliştirmeye çalışıcamProje harika. İnşallah tam istediğin şekilde oturtursun düzeni bro![]()
hocam üstteki kapattıgım linke giriyor olabilir misin buyrun mevcut linkaçılmıyo bende