Hocam maalesef arkadan ileri getirecek kadar boy yok hatta anakartın sadece üstünden çıkış var yani geri getirmek mümkün değil yoksa ilk başta öyle yapmıştım görsel üzerinden gösterebilirseniz sevinirim.bağlantıları yanlış yapmışsın hocam kabloları arkaya çekip ordan içeri doğru çekip öyle takacatın böyle ulu orta yerde kalmış
hocam son durum böyle Braket montajdan vazgeçip vidalı şekilde taktım en oluru bu şekilde oldu. Taktığım açıkta duran kablo aio pump soketine takılır. fanların argbsini ekran kartıma taktım çünkü argb soketi yok anakartta. Corsair fanlarıda kontrolcü ile çalıştırıyordum iki fan öyle boşa çıktı onlar hakkında değerlendirmek için tavsiyeniz var mı?değerli hocam pompa üzerindekini zaten yakına takıyorsunuz diğer argb kablosunu da arkadan getirirsiniz bir kaç fotoğraf atma şansınız var mı kasa içi dışı önü arkası ve soğutucunun kabloları ve görünümü ile ilgili ben size tek tek göstereyim nasıl yapcaığnızı
Hocam dark x123üm vardı normalde 75 derecelerde tutuyordu bugün test yaptım 90 derece gördü 2.5dkde kapatmak zorunda kaldım 2 fanlı bu arada benimx123 artık neden öyle oldu tam bilmiyorum şuanda bunun montajını bitirdim test yaptım 12dk boyunca 54derece max gördüm. İşlemcim r5 5600.hocam bende aynı ürünü almayı düşünüyorum da hangi işlemciyi kullanıyorsunuz eski kullandığınız soğutucuya nazaran ne kadarlık bir değişme oldu paylaşabilir misin
Hocam dark x123üm vardı normalde 75 derecelerde tutuyordu bugün test yaptım 90 derece gördü 2.5dkde kapatmak zorunda kaldım 2 fanlı bu arada benimx123 artık neden öyle oldu tam bilmiyorum şuanda bunun montajını bitirdim test yaptım 12dk boyunca 54derece max gördüm. İşlemcim r5 5600.
Hocam ben occt işlemci testini yaptım. 100% kullanıyor işlemciyi dediğim gibi normalde 75ti 54 gördüm ama bugün sabahki testte 90 gördü kapattım yani macununuz kurumuş olabilir benim gibi belki montajda macun düzgün yayılmamış olabilir bende noldu bilmiyorum ama bunlardan birinden dolayı olduğuna eminim benim işlemcimi buz yaptı diyebilirim ve inanılmaz sessiz çalışırken fanlara yüklenseydim belki dahada düşecekti.test dediğiniz stress testi gibi mi render testi mi ya da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bende güçlü bir hava soğutma var ama stress testinde 100 dereceyi görüyor watt kısıyor intel k serisi işlemci stress testinde ısınıyor oyunlarda felan hiç sıkıntım yok da render felan almak istiyorum o sebeple geçmek istiyordum da işime yarayacaksa alayım
Alıntıyı görüntüle
hocam son durum böyle Braket montajdan vazgeçip vidalı şekilde taktım en oluru bu şekilde oldu. Taktığım açıkta duran kablo aio pump soketine takılır. fanların argbsini ekran kartıma taktım çünkü argb soketi yok anakartta. Corsair fanlarıda kontrolcü ile çalıştırıyordum iki fan öyle boşa çıktı onlar hakkında değerlendirmek için tavsiyeniz var mı?
Eyvallah hocam çift ram var zaten sökersem Bida uğraşmamak için takmadım sağdan geçirmek daha mantıklı yapıyorum şimdi pompa argbsine bişi bulmak lazım çalışmıyor şuan o.Fanın kablosunu sağdan geçir, birde ramı çift yapabiliyosan yap. Daha güzel görünüm olur
Hocam ben occt işlemci testini yaptım. 100% kullanıyor işlemciyi dediğim gibi normalde 75ti 54 gördüm ama bugün sabahki testte 90 gördü kapattım yani macununuz kurumuş olabilir benim gibi belki montajda macun düzgün yayılmamış olabilir bende noldu bilmiyorum ama bunlardan birinden dolayı olduğuna eminim benim işlemcimi buz yaptı diyebilirim ve inanılmaz sessiz çalışırken fanlara yüklenseydim belki dahada düşecekti.