suatron
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Tamam hocam sizin için yaşatmasın.yaşatmasın hocam kimseye Allah Allah Adaletlidir.
Tamam hocam sizin için yaşatmasın.yaşatmasın hocam kimseye Allah Allah Adaletlidir.
Hocam bende birkere görmüştüm karabasan hakaret edemiyordum bir şey üstüme geliyordu hatırlayamıyorum besmele çekmeye çalıştım zar sor başardım sonra uyandım.Yaşadım.. Benim yaşadığım bir miktar iyi yine. Bir tanıdığım var. İsmi "x" olsun. Bu eleman gusülsüz cünüp cünüp dolaşıyor. Gece olunca eve geliyor. Uyuyor. Uyanıyor. Evde tek. Evinin bahçesi var. Bahçeye birinin girme ihtimali yok. Çünkü 5 metre gibi bir kot farkı var. Neyse bir ses duyuyor bu "x". Cama birisi tıklatıyor. Cama bakıyor kimse yok. Ama yine de tıklama var. "Neyse sanki çok da umurumda" dercesine iplemiyor ve geri yatıyor. Bu sefer birisi bacağını tutuyor. Anlattığına göre kısa bir şeymiş. Korkudan yüzüne bakamamış. 140-145 gibi bir şey demişti. Bu bir korkmuş. Duvara doğru çekilmiş gözünü kırptığı an bu cin yok olmuş. Korkudan hemen gusül almaya giderken bu sefer uzun versiyonunu görmüş. Yine camlar tıklanmaya başlamış. Banyoya feci şekilde koşmuş. Hemen gusül almış. Ama anlatırken bile tüyleri diken diken oldu. Ciddi derecede korkmuş. Kalbi o zaman o kadar hızlı atmış ki bir an kalp krizi geçireceğini falan zannetmiş. Ben yine hafif olan karabasanı yaşadım. O bile çok kötü düşün. Bende o gün gusülsüzdüm. Belki psikolojiktir bilinmez. Bu karabasan bir geldi. Lan hareket etsen edemiyorsun. Döveyim desen yok. Milim hareket edemiyorum. Sadece gözler. Gözlerim fıldır fıldır. Kalbim bir atıyor anlatamam. Belki 30-60 saniyeydi ama bana 30dk gibi geldi. Allah Müslüman-Gayrimüslim kimseye yaşatmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da gayrimüslimlere yaşatsın içimden geldi
karabasan fenasaldır hocam.Hocam bende birkere görmüştüm karabasan hakaret edemiyordum bir şey üstüme geliyordu hatırlayamıyorum besmele çekmeye çalıştım zar sor başardım sonra uyandım.
hocam 2 sene önce aynısı oldu yazın yayladayım serin diye haftada 2 kez banyo yapardım ama her 2 günde bir ihtiyaç işte gece herkes uyumuştu bende bir tuvalete gideyim dedim klozette oturuyorum işte biraz zaman geçti çığlık sesleri duymaya başladım baya bildiğin 10/15 dk sürmüştür ne yapacağımı bilemedim kadın çığlığıydı ama sıkıntı şu çığlık sesleri çok yakından geliyordu . el fenerini aldım arka tarafa baktım evin arsası 500m2 evin yanlar arka ön boşluk var her tarafa baktım ses aşırı yakın geliyor ama ilk 10 dk ne yapacağımı bile bilemedim balkona o gün çıkış mıydım hatırlamıyorum ama başka bir gün gece 11 vakti benim olduğum yerde akşam 8 sonrası kimse dışarı çıkmaz çünkü hafif sis çöker yaban domuzu , inek ,at fln olur bende balkonda oturmuş kola içiyordum tarif ettiğin gibi 140 fln dır max öyle birşeyin geçtiğini gördüm 50/60m ileride ki yolun orada çocuk olmadığına eminim çünkü elektrik direğinin altındaydı (ışık vuruyor ) ne gölge vardı ne de belirgin bir hareket dümdüz gitti işte ben o zamanlar kalbim aşırı sıkışmıştı özellikle çığlıkta kulaklarımı kapatıyordum ama o ses asla gitmeyip daha da yakınlaşıyordu ve izleniyormuş gibi hissediyordum. yapay zekaya noktalama kurallarına uygun haline spoilere attımYaşadım.. Benim yaşadığım bir miktar iyi yine. Bir tanıdığım var. İsmi "x" olsun. Bu eleman gusülsüz cünüp cünüp dolaşıyor. Gece olunca eve geliyor. Uyuyor. Uyanıyor. Evde tek. Evinin bahçesi var. Bahçeye birinin girme ihtimali yok. Çünkü 5 metre gibi bir kot farkı var. Neyse bir ses duyuyor bu "x". Cama birisi tıklatıyor. Cama bakıyor kimse yok. Ama yine de tıklama var. "Neyse sanki çok da umurumda" dercesine iplemiyor ve geri yatıyor. Bu sefer birisi bacağını tutuyor. Anlattığına göre kısa bir şeymiş. Korkudan yüzüne bakamamış. 140-145 gibi bir şey demişti. Bu bir korkmuş. Duvara doğru çekilmiş gözünü kırptığı an bu cin yok olmuş. Korkudan hemen gusül almaya giderken bu sefer uzun versiyonunu görmüş. Yine camlar tıklanmaya başlamış. Banyoya feci şekilde koşmuş. Hemen gusül almış. Ama anlatırken bile tüyleri diken diken oldu. Ciddi derecede korkmuş. Kalbi o zaman o kadar hızlı atmış ki bir an kalp krizi geçireceğini falan zannetmiş. Ben yine hafif olan karabasanı yaşadım. O bile çok kötü düşün. Bende o gün gusülsüzdüm. Belki psikolojiktir bilinmez. Bu karabasan bir geldi. Lan hareket etsen edemiyorsun. Döveyim desen yok. Milim hareket edemiyorum. Sadece gözler. Gözlerim fıldır fıldır. Kalbim bir atıyor anlatamam. Belki 30-60 saniyeydi ama bana 30dk gibi geldi. Allah Müslüman-Gayrimüslim kimseye yaşatmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da gayrimüslimlere yaşatsın içimden geldi
Şöyle değilmi biz beynimiz uyanıyor ama bedennmiz uyanmıyor nefes alamıyoruz sonra beynimiz birşeyler uyduruyor birşeyler hayal ediyor öyle değil mi yoksa Allah'ın koruması lazım.Cinler vardır, Müslüman olduğunu söyleyerek bu inkar edilmemeli. Karabasan konusuna gelince bunun sadece fizyolojik yanı var deniyor ama hem fizyolojik yönü hem de cinlerle de baglantisi vardır. İkisini de yaşamış biri olarak karabasan cinlerle ilgili, basit uyku felci ise bilimle açıklanan fizyolojik bir durumdur.
yani böyle şeyleri hepimiz yaşadığımıza göre ve şizofren değilsek böyle şeyler var arkadaşlar. Cidden var. Umarım bir daha yaşamazsınız.hocam 2 sene önce aynısı oldu yazın yayladayım serin diye haftada 2 kez banyo yapardım ama her 2 günde bir ihtiyaç işte gece herkes uyumuştu bende bir tuvalete gideyim dedim klozette oturuyorum işte biraz zaman geçti çığlık sesleri duymaya başladım baya bildiğin 10/15 dk sürmüştür ne yapacağımı bilemedim kadın çığlığıydı ama sıkıntı şu çığlık sesleri çok yakından geliyordu . el fenerini aldım arka tarafa baktım evin arsası 500m2 evin yanlar arka ön boşluk var her tarafa baktım ses aşırı yakın geliyor ama ilk 10 dk ne yapacağımı bile bilemedim balkona o gün çıkış mıydım hatırlamıyorum ama başka bir gün gece 11 vakti benim olduğum yerde akşam 8 sonrası kimse dışarı çıkmaz çünkü hafif sis çöker yaban domuzu , inek ,at fln olur bende balkonda oturmuş kola içiyordum tarif ettiğin gibi 140 fln dır max öyle birşeyin geçtiğini gördüm 50/60m ileride ki yolun orada çocuk olmadığına eminim çünkü elektrik direğinin altındaydı (ışık vuruyor ) ne gölge vardı ne de belirgin bir hareket dümdüz gitti işte ben o zamanlar kalbim aşırı sıkışmıştı özellikle çığlıkta kulaklarımı kapatıyordum ama o ses asla gitmeyip daha da yakınlaşıyordu ve izleniyormuş gibi hissediyordum. yapay zekaya noktalama kurallarına uygun haline spoilere attım
Hocam, 2 sene önce aynısı oldu. Yazın yayladayım, serin diye haftada 2 kez banyo yapardım ama her 2 günde bir ihtiyaç işte. Gece herkes uyumuştu, ben de bir tuvalete gideyim dedim. Klozette oturuyorum işte, biraz zaman geçti, çığlık sesleri duymaya başladım. Baya bildiğin 10–15 dakika sürmüştür. Ne yapacağımı bilemedim. Kadın çığlığıydı ama sıkıntı şu: çığlık sesleri çok yakından geliyordu.
El fenerini aldım, arka tarafa baktım. Evin arsası 500 m²; evin yanları, arkası, önü boşluk. Her tarafa baktım, ses aşırı yakın geliyor ama ilk 10 dakika ne yapacağımı bile bilemedim. Balkona o gün çıkmış mıydım, hatırlamıyorum ama başka bir gün gece 11 vakti... Benim olduğum yerde akşam 8 sonrası kimse dışarı çıkmaz çünkü hafif sis çöker; yaban domuzu, inek, at falan olur.
Ben de balkonda oturmuş kola içiyordum. Tarif ettiğin gibi, 140 cm falandır maksimum. Öyle bir şeyin geçtiğini gördüm, 50–60 metre ilerideki yolun orada. Çocuk olmadığına eminim çünkü elektrik direğinin altındaydı (ışık vuruyor). Ne gölge vardı ne de belirgin bir hareket. Dümdüz gitti işte.
Ben o zamanlar kalbim aşırı sıkışmıştı. Özellikle çığlıkta kulaklarımı kapatıyordum ama o ses asla gitmeyip daha da yakınlaşıyordu. Ve izleniyormuş gibi hissediyordum.
umarım asıl sorun kulaklarımı ellerimle kapatmama rağmen o çığlıkların daha da yakınlaşmasıydı cidden ürktüm ve daha önce gotik kız bana büyü tarzı bir şey yapmıştı o onu yaptığı süreç boyunca bana yaklaşan tüm kızlara bir şey olduyani böyle şeyleri hepimiz yaşadığımıza göre ve şizofren değilsek böyle şeyler var arkadaşlar. Cidden var. Umarım bir daha yaşamazsınız.
hocam bazen beynimiz sıkıntılı olmamasina rağmen böyle şeyler uydurabilir.yani böyle şeyleri hepimiz yaşadığımıza göre ve şizofren değilsek böyle şeyler var arkadaşlar. Cidden var. Umarım bir daha yaşamazsınız.
hocam bazen beynimiz sıkıntılı olmamasina rağmen böyle şeyler uydurabilir.yani böyle şeyleri hepimiz yaşadığımıza göre ve şizofren değilsek böyle şeyler var arkadaşlar. Cidden var. Umarım bir daha yaşamazsınız.
hocam büyüyü herkes yapamaz sadece ustalar yaparumarım asıl sorun kulaklarımı ellerimle kapatmama rağmen o çığlıkların daha da yakınlaşmasıydı cidden ürktüm ve daha önce gotik kız bana büyü tarzı bir şey yapmıştı o onu yaptığı süreç boyunca bana yaklaşan tüm kızlara bir şey oldu
Gotik kıza da büyü yaptırtma be hocam..umarım asıl sorun kulaklarımı ellerimle kapatmama rağmen o çığlıkların daha da yakınlaşmasıydı cidden ürktüm ve daha önce gotik kız bana büyü tarzı bir şey yapmıştı o onu yaptığı süreç boyunca bana yaklaşan tüm kızlara bir şey oldu
Katılıyorum. Sözde geçen sene bir tane kız bana çok aşıktı benim onla sevgili olmam için büyü falan filan yapmış.hocam büyüyü herkes yapamaz sadece ustalar yapar