Samsung B Serisi Soundbar HW-B400F 2.0 Ch Subwoofer 2.999TL

Ben aldım kullanıyorum bir kaç gündür sorusu olan varsa cevaplarım.

iyi mi

Hocam kolun linkini verir misiniz? Düz F80 mi?

Beklentine bağlı biraz. Ben kulaklık kullanmadığım oyunlar için hoparlör bakıyordum fiyatı uygun bulunca aldım en fazla iade ederim diye. Ses temiz ama bass beklentin olmasın zaten harici subwooferı yok. Bilgisayara bağlayacaksan optik giriş olması lazım anakartta ya da Samsung'un M7 serisi monitöre hdmi arc ile bağlayabilirsin. Bilgisayarda bluetooth ile bağlanınca 2-3 saniye gecikme oluyor video izlerken ve ses kalitesi çok düşüyor. Telefona bluetooth ile bağlanıp müzik dinlerken bir sorun olmuyor ses gayet kaliteli. Günlük kullanım için oyun, müzik dinlemek, video izlemek için iyi. Tv'ye ses sistemi olarak almazdım ama film izlemek için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kolun linkini verir misiniz? Düz F80 mi?
Evet NB F80, ekran 32" soundbarın boyu baya küçük.

Beklentine bağlı biraz. Ben kulaklık kullanmadığım oyunlar için hoparlör bakıyordum fiyatı uygun bulunca aldım en fazla iade ederim diye. Ses temiz ama bass beklentin olmasın zaten harici subwooferı yok. Bilgisayara bağlayacaksan optik giriş olması lazım anakartta ya da Samsung'un M7 serisi monitöre hdmi arc ile bağlayabilirsin. Bilgisayarda bluetooth ile bağlanınca 2-3 saniye gecikme oluyor video izlerken ve ses kalitesi çok düşüyor. Telefona bluetooth ile bağlanıp müzik dinlerken bir sorun olmuyor ses gayet kaliteli. Günlük kullanım için oyun, müzik dinlemek, video izlemek için iyi. Tv'ye ses sistemi olarak almazdım ama film izlemek için.

Oyun amaçlı kullanmak istiyorum ancak televizyonda hdmi arc yok. Hdmi 1.0 var sadece, gecikme değeri olarak sıkıntı yaratır mı?

Valla hiç fikrim yok. Soundbar altında tek hdmi port var onda da hdmi (arc) yazıyor. Hdmi arc olmayan tvde çalışacağını sanmıyorum.
Bluetooth ile de bağlanabiliyor tabi destek varsa ama çok az gecikme yapar o. Gerçi ARC olmadan da çalışır büyük ihtimalle, normal HDMİ de ses aktarıyor sonuçta.

M7 için düşünüyorum ben de. Acaba diyalogları net temiz verebiliyor mu? Hiç film, dizi, karasal yayın izleme şansın oldu mu bu soundbar ile?

Bluetooth ile de bağlanabiliyor tabi destek varsa ama çok az gecikme yapar o. Gerçi ARC olmadan da çalışır büyük ihtimalle, normal HDMİ de ses aktarıyor sonuçta.
Hocam tvdeki hdmi görüntü almak için arc özellikli hdmi girisi ise görüntü alıp ses iletmeyi yapabiliyor, tvde arc yok ise hdmi ses sistemlerinde çalışmaz

Hocam tvdeki hdmi görüntü almak için arc özellikli hdmi girisi ise görüntü alıp ses iletmeyi yapabiliyor, tvde arc yok ise hdmi ses sistemlerinde çalışmaz
Şöyle oluyormuş TV yi direkt bağlarsan ses gelmiyormuş ama TV ye bağlayacağın cihazı (uydu alıcısı vs) buna da bağlarsan öyle ses alınıyormuş sanırım. Mesela PC için kullanacaklar PC den bir HDMİ buna bir HDMİ monitöre/TV ye çekerse sorunsuz çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,039
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri