MiralayErdem
80+

- Reaksiyon skoru
 - 91

Tv ve monitör altı için kullanılabilir. uzun 641 mm. Bu fiyatlara grunding gibi markalar var.

Amazon'da daha ucuz;Tv ve monitör altı için kullanılabilir. uzun 641 mm. Bu fiyatlara grunding gibi markalar var.

iyi miBen aldım kullanıyorum bir kaç gündür sorusu olan varsa cevaplarım.
![]()
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
Hocam kolun linkini verir misiniz? Düz F80 mi?Ben aldım kullanıyorum bir kaç gündür sorusu olan varsa cevaplarım.
![]()
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
Beklentine bağlı biraz. Ben kulaklık kullanmadığım oyunlar için hoparlör bakıyordum fiyatı uygun bulunca aldım en fazla iade ederim diye. Ses temiz ama bass beklentin olmasın zaten harici subwooferı yok. Bilgisayara bağlayacaksan optik giriş olması lazım anakartta ya da Samsung'un M7 serisi monitöre hdmi arc ile bağlayabilirsin. Bilgisayarda bluetooth ile bağlanınca 2-3 saniye gecikme oluyor video izlerken ve ses kalitesi çok düşüyor. Telefona bluetooth ile bağlanıp müzik dinlerken bir sorun olmuyor ses gayet kaliteli. Günlük kullanım için oyun, müzik dinlemek, video izlemek için iyi. Tv'ye ses sistemi olarak almazdım ama film izlemek için.iyi mi
Evet NB F80, ekran 32" soundbarın boyu baya küçük.Hocam kolun linkini verir misiniz? Düz F80 mi?
Oyun amaçlı kullanmak istiyorum ancak televizyonda hdmi arc yok. Hdmi 1.0 var sadece, gecikme değeri olarak sıkıntı yaratır mı?Beklentine bağlı biraz. Ben kulaklık kullanmadığım oyunlar için hoparlör bakıyordum fiyatı uygun bulunca aldım en fazla iade ederim diye. Ses temiz ama bass beklentin olmasın zaten harici subwooferı yok. Bilgisayara bağlayacaksan optik giriş olması lazım anakartta ya da Samsung'un M7 serisi monitöre hdmi arc ile bağlayabilirsin. Bilgisayarda bluetooth ile bağlanınca 2-3 saniye gecikme oluyor video izlerken ve ses kalitesi çok düşüyor. Telefona bluetooth ile bağlanıp müzik dinlerken bir sorun olmuyor ses gayet kaliteli. Günlük kullanım için oyun, müzik dinlemek, video izlemek için iyi. Tv'ye ses sistemi olarak almazdım ama film izlemek için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet NB F80, ekran 32" soundbarın boyu baya küçük.
Valla hiç fikrim yok. Soundbar altında tek hdmi port var onda da hdmi (arc) yazıyor. Hdmi arc olmayan tvde çalışacağını sanmıyorum.Oyun amaçlı kullanmak istiyorum ancak televizyonda hdmi arc yok. Hdmi 1.0 var sadece, gecikme değeri olarak sıkıntı yaratır mı?
Bluetooth ile de bağlanabiliyor tabi destek varsa ama çok az gecikme yapar o. Gerçi ARC olmadan da çalışır büyük ihtimalle, normal HDMİ de ses aktarıyor sonuçta.Valla hiç fikrim yok. Soundbar altında tek hdmi port var onda da hdmi (arc) yazıyor. Hdmi arc olmayan tvde çalışacağını sanmıyorum.
Beklentine bağlı biraz. Ben kulaklık kullanmadığım oyunlar için hoparlör bakıyordum fiyatı uygun bulunca aldım en fazla iade ederim diye. Ses temiz ama bass beklentin olmasın zaten harici subwooferı yok. Bilgisayara bağlayacaksan optik giriş olması lazım anakartta ya da Samsung'un M7 serisi monitöre hdmi arc ile bağlayabilirsin. Bilgisayarda bluetooth ile bağlanınca 2-3 saniye gecikme oluyor video izlerken ve ses kalitesi çok düşüyor. Telefona bluetooth ile bağlanıp müzik dinlerken bir sorun olmuyor ses gayet kaliteli. Günlük kullanım için oyun, müzik dinlemek, video izlemek için iyi. Tv'ye ses sistemi olarak almazdım ama film izlemek için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet NB F80, ekran 32" soundbarın boyu baya küçük.
Hocam tvdeki hdmi görüntü almak için arc özellikli hdmi girisi ise görüntü alıp ses iletmeyi yapabiliyor, tvde arc yok ise hdmi ses sistemlerinde çalışmazBluetooth ile de bağlanabiliyor tabi destek varsa ama çok az gecikme yapar o. Gerçi ARC olmadan da çalışır büyük ihtimalle, normal HDMİ de ses aktarıyor sonuçta.
Şöyle oluyormuş TV yi direkt bağlarsan ses gelmiyormuş ama TV ye bağlayacağın cihazı (uydu alıcısı vs) buna da bağlarsan öyle ses alınıyormuş sanırım. Mesela PC için kullanacaklar PC den bir HDMİ buna bir HDMİ monitöre/TV ye çekerse sorunsuz çalışıyor.Hocam tvdeki hdmi görüntü almak için arc özellikli hdmi girisi ise görüntü alıp ses iletmeyi yapabiliyor, tvde arc yok ise hdmi ses sistemlerinde çalışmaz