Samsung B Serisi Soundbar HW-B400F 2.0 Ch Subwoofer 2.999TL

Ben aldım kullanıyorum bir kaç gündür sorusu olan varsa cevaplarım.

bass falan nasıl tatmin eder mi ses netliği nasi

M7 için düşünüyorum ben de. Acaba diyalogları net temiz verebiliyor mu? Hiç film, dizi, karasal yayın izleme şansın oldu mu bu soundbar ile?
Şimdi tvye bağladım senin için. Ses gayet temiz ben de şaşırdım beinsports'da trio programı vardı tv için kesinlikle kullanılır. Prime video'da da denedim onda da gayet temizdi. Samsung Q990F bağlı normalde tvye bu arada ciddiyim gerçekten ses gayet iyi bu fiyata karasal yayın için ama tabi bass yok ve harici subwoofer yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bass falan nasıl tatmin eder mi ses netliği nasi
Ses netliği gayet iyi ayrı subwooferı yok o yüzden bizim millet masa cam titreten bass sevdiği için böyle bir beklentin olmasın ama bass olması gerektiği var hiç yok değil. Camı titretmeyi bekleme.

Son düzenleme:
@Dukeler hocamın dediği gibi sesi gerçekten fiyatına göre çok iyi. Razer Leviathan V2 X ile kıyaslama fırsatım oldu ve samsung her yönden çok daha başarılı. Özellikle bass masaüstü kullanımda üzmez. Bluetooth ile fark edilebilir bir gecikme var. Anakartta 5.3 bt olmasına rağmen windows yüzünden gecikme tv/monitör/telefon bluetooth undan daha fazla. HDMI arc veya optik kabloyla bağlanmak en mantıklısı. samsungun kendi sitesinde 3k 4 taksit var.

Son düzenleme:
@Dukeler hocamın dediği gibi sesi gerçekten fiyatına göre çok iyi. Razer Leviathan V2 X ile kıyaslama fırsatım oldu ve her yönden çok daha başarılı. Özellikle bass masaüstü kullanımda üzmez. Bluetooth ile fark edilebilir bir gecikme var. Anakartta 5.3 bt olmasına rağmen windows yüzünden gecikme tv/monitör/telefon bluetooth undan daha fazla. HDMI arc veya optik kabloyla bağlanmak en mantıklısı. samsungun kendi sitesinde 3k 4 taksit var.
Hangisi daha iyi anlamadım hocam ?

Şimdi tvye bağladım senin için. Ses gayet temiz ben de şaşırdım beinsports'da trio programı vardı tv için kesinlikle kullanılır. Prime video'da da denedim onda da gayet temizdi. Samsung Q990F bağlı normalde tvye bu arada ciddiyim gerçekten ses gayet iyi bu fiyata karasal yayın için ama tabi bass yok ve harici subwoofer yok.

Ses netliği gayet iyi ayrı subwooferı yok o yüzden bizim millet masa cam titreten bass sevdiği için böyle bir beklentin olmasın ama bass olması gerektiği var hiç yok değil. Camı titretmeyi bekleme.

Sağolasın hocam. Annemlere köyde kullanmak için TV niyetine Samsung m7 almıştım. Aslında m7'nin de sesi hiç fena değil belki altına bunu alabilirim biraz daha kaliteli ses duyulsun diye. Bass çok da önemli değil. Diyaloglarda ve filmlerdeki sesleri güzel vermesi yeterli. Tekrardan teşekkürler.

Ben aldım kullanıyorum bir kaç gündür sorusu olan varsa cevaplarım.

Baya büyük bir şeymiş bu maşallah. Benim anakartımda optik girişi yok. Alacak olsam kullanmamın bir yolu var mı? Monitörlerimiz aynı sanırım (G61SD).

Teşekkür ederim bilgi için hocam. 27 inç monitör altına nasıl olur ? Çok uzun gelir mi acaba ?
Eğer nb f80 tarzı monitör standı kullanırsan 27" monitörün önünde/altında da gayet güzel durur.

Baya büyük bir şeymiş bu maşallah. Benim anakartımda optik girişi yok. Alacak olsam kullanmamın bir yolu var mı? Monitörlerimiz aynı sanırım (G61SD).
g81sf benim monitör. pcie ses kartı alabilirsin asus xonar se gibi optik girişli.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,385
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri