Hala s24ultra alınır mı

1bit

80+
Reaksiyon skoru
28
Telefonum samsung m12 değiştirmek istiyorum s serisi almak istiyorum ultra dışı da muhtemelen beni memnun eder ama s24 ultraya zorlamak istedim kamera yüzünden , bu fiyata iphoneda düz iphone dışı çok tercih de yok neler önerirsiniz ?

Şahsen ben kullanıyorum memnunum güzel telefon zaten 2024 çıkışlı ve Samsung yedi yıl yazılım güncelleme garantisi verdi telefona not uygulaması falan güzel yani kamerası olsun
Şahsen ben beğeniyorum güzel telefon 14 pro Max de kullandım 16 Pro‘da kullandım Samsung u tavsiye ederim ya

• Beğen
Reaksiyonlar: 1bit
hala neden alınmasın daha 1 yıllık telefon ve ultra olduğu için sonki neslin baz modelinden daha iyi birçok konuda

• Beğen
Şahsen ben kullanıyorum memnunum güzel telefon zaten 2024 çıkışlı ve Samsung yedi yıl yazılım güncelleme garantisi verdi telefona not uygulaması falan güzel yani kamerası olsun
Şahsen ben beğeniyorum güzel telefon 14 pro Max de kullandım 16 Pro‘da kullandım Samsung u tavsiye ederim ya
teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala neden alınmasın daha 1 yıllık telefon ve ultra olduğu için sonki neslin baz modelinden daha iyi birçok konuda
Hocam s25 çıktı s26 çıkacak ve çok hızlı bir döngü oluyor tüketimden geride kalmış gibi hissettim(ama telefonum m112 :D)o yüzden böyle bir başlık kullandım

teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam s25 çıktı s26 çıkacak ve çok hızlı bir döngü oluyor tüketimden geride kalmış gibi hissettim(ama telefonum m112 :D)o yüzden böyle bir başlık kullandım
rica ederim ne demek :)

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,327
Üyeler
183,825
Son üye
ZAMEE