🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu2.699,00TL

Nasıl elinde kaldı
İlk modelim 360R idi. Yaklaşık 1 sene kullanımda, pompadan ses gelmeye başladı, servise gönderdim 1 saat içinde ücret iadesi çıktı ve aldım. Yine devamında K360 modeline geçtim. Çok iyi bir modeldi gerçekten, çok memnundum. Fakat 3 seneyi geçmişti yanlıs hatırlamıyosam, yine aynı şekil pompadan ses gelmeye başladı. Garantisi bittiği için birşeyde yapamadım. Kutuladım şuan rafta duruyor. Pompa konusunda msi markası çok başarısız. Yeni çıkan modellerde illaki geliştirilmiştir ama yinede alınmasını tavsiye etmem. Hele 240MM alınacaksa ve özel sebe yok ise Phantom Spirit daha iyi performans vereceği garantidir.

7500f ile 2k yüksek ayarlarda bf6 ve 2k ultra da pubg de denedim 75 derecede sabit tutuyor sıcaklığı bi tık yüksek geldi değerler

Amazondan alırsak 40 dolar yine alabiliyormuyuz steam kodunu

7500f ile 2k yüksek ayarlarda bf6 ve 2k ultra da pubg de denedim 75 derecede sabit tutuyor sıcaklığı bi tık yüksek geldi değerler
Yazın herhalde 90derece görecek 😀

ben bunun siyahını aldım bugün kurdum kullanıyorum aktif olarak aldığım fiyat 2699TL Ryzen 7 5800x için aldım daha önce rampage octacon c60 ile boşta 60 yük altında 80-90 derece çalısan işlemcim şuan bosta 35-40 yük altında ise 65 derece de çalışmakta almak isteyen olursa diye anlatmak istedim.
Hocam içinden çıkan kendi termal macununu mu sürdünüz

Thermalright Burst Assassin 120 SE ARGB White almıştım 1 hafta önce. Bu sıvı soğutucuyu almalımıyım zaten steam kodunu falan düşünce arada çok az bi fark kalıyor o parayada satabilirim bunu diye düşünüyorum. Steam kodu stok falan muhabbeti vardı hala alınabiliyor mu 40 dolar?

İlk modelim 360R idi. Yaklaşık 1 sene kullanımda, pompadan ses gelmeye başladı, servise gönderdim 1 saat içinde ücret iadesi çıktı ve aldım. Yine devamında K360 modeline geçtim. Çok iyi bir modeldi gerçekten, çok memnundum. Fakat 3 seneyi geçmişti yanlıs hatırlamıyosam, yine aynı şekil pompadan ses gelmeye başladı. Garantisi bittiği için birşeyde yapamadım. Kutuladım şuan rafta duruyor. Pompa konusunda msi markası çok başarısız. Yeni çıkan modellerde illaki geliştirilmiştir ama yinede alınmasını tavsiye etmem. Hele 240MM alınacaksa ve özel sebe yok ise Phantom Spirit daha iyi performans vereceği garantidir.
3 sene kullanmışsın ve pompa sesi gelmeye başlamış geri iade edemediğin ve garantisi bittiği için teknik destek alamayıp kenara koyduğun şeyi sanki aldıktan 1 sene sonra elinde patlamış gibi konuşmamak gerekiyor bence

3 sene kullanmışsın ve pompa sesi gelmeye başlamış geri iade edemediğin ve garantisi bittiği için teknik destek alamayıp kenara koyduğun şeyi sanki aldıktan 1 sene sonra elinde patlamış gibi konuşmamak gerekiyor bence
3 senede bir soğutucu mu değiştirmemiz gerekiyor? İlk soğutucum 1 sene olmadan elimde kaldı? Nasıl bir mantıkla yazdın şu yorumu hayret vallahi. Teknik destek için de servise yinede ulaştım. Oraları anlatma gereği duymadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,281
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri