16 proya geçme düz 17 ye geçMerhaba arkadaşlar iPhone 13 den 16 proya geçeceğim sizce mantıklı mı pil olarak iPhone 13 de Birgün yetmiyor 13 ün pili orijinal Apple tortuda değiştirmeme rağmen pili 100 yine gitmiyor bir günü asla çıkartmıyor
Daha iyi bence de genel olarak.Neden ki
16 pro kullandım genel olarak güzel ama benim elimde hiç bir iphone serisi 1 gün gitmiyor günde 2 kere şarja takamam gerekioyor ama iphone 16 larda en son 0,5x te video çekilmiyor idiMerhaba arkadaşlar iPhone 13 den 16 proya geçeceğim sizce mantıklı mı pil olarak iPhone 13 de Birgün yetmiyor 13 ün pili orijinal Apple troyda değiştirmeme rağmen pili 100 yine gitmiyor bir günü asla çıkartmıyor
Bütün ekosistemim Apple üzerine kulaklığı saati bilgisayarı telefonu hepsi bar o yüzden sansunga geçmem biraz zor16 pro kullandım genel olarak güzel ama benim elimde hiç bir iphone serisi 1 gün gitmiyor günde 2 kere şarja takamam gerekioyor ama iphone 16 larda en son 0,5x te video çekilmiyor idi
birde s24ultra veya s25 ultra da güzel telefen 2. telefonum da s24 ultra şahsen memnunum
anladım o zaman 16pro hayırlı olsun güzel işte standart iphone işteBütün ekosistemim Apple üzerine kulaklığı saati bilgisayarı telefonu hepsi bar o yüzden sansunga geçmem biraz zor
hocam daha güncel fiyatı çok daha makul ve genel anlamda daha iyi. kesinlikle düz 17 bakNeden ki
iphone 13 den s25 ultraya geçtim apple watch satıp samsung galaxy watch aldım şuan aşırı memnunum çok ciddi fark etti hayatım değişti android zaten eskiden kullanıyordum alıskındım tek begenmedigim yani kameranın video performansı oldu 16 proya bence geçilebilir fark olur ama düz 17 almanızı öneririm güncellik açısındanMerhaba arkadaşlar iPhone 13 den 16 proya geçeceğim sizce mantıklı mı pil olarak iPhone 13 de Birgün yetmiyor 13 ün pili orijinal Apple troyda değiştirmeme rağmen pili 100 yine gitmiyor bir günü asla çıkartmıyor
bence 13 daha birkaç yıl idare eder şimdi o parayla yatırım yap örneğin bankadan gümüş falan al telefonun eskiyince alırsın şimdilik mantıksızMerhaba arkadaşlar iPhone 13 den 16 proya geçeceğim sizce mantıklı mı pil olarak iPhone 13 de Birgün yetmiyor 13 ün pili orijinal Apple troyda değiştirmeme rağmen pili 100 yine gitmiyor bir günü asla çıkartmıyor
bence 13 daha birkaç yıl idare eder şimdi o parayla yatırım yap örneğin bankadan gümüş falan al telefonun eskiyince alırsın şimdilik mantıksız