Yardım İphone 13 de 16 pro ya geçiş

therio016

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba arkadaşlar iPhone 13 den 16 proya geçeceğim sizce mantıklı mı pil olarak iPhone 13 de Birgün yetmiyor 13 ün pili orijinal Apple troyda değiştirmeme rağmen pili 100 yine gitmiyor bir günü asla çıkartmıyor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar iPhone 13 den 16 proya geçeceğim sizce mantıklı mı pil olarak iPhone 13 de Birgün yetmiyor 13 ün pili orijinal Apple tortuda değiştirmeme rağmen pili 100 yine gitmiyor bir günü asla çıkartmıyor
16 proya geçme düz 17 ye geç

Merhaba arkadaşlar iPhone 13 den 16 proya geçeceğim sizce mantıklı mı pil olarak iPhone 13 de Birgün yetmiyor 13 ün pili orijinal Apple troyda değiştirmeme rağmen pili 100 yine gitmiyor bir günü asla çıkartmıyor
16 pro kullandım genel olarak güzel ama benim elimde hiç bir iphone serisi 1 gün gitmiyor günde 2 kere şarja takamam gerekioyor ama iphone 16 larda en son 0,5x te video çekilmiyor idi
birde s24ultra veya s25 ultra da güzel telefen 2. telefonum da s24 ultra şahsen memnunum

16 pro kullandım genel olarak güzel ama benim elimde hiç bir iphone serisi 1 gün gitmiyor günde 2 kere şarja takamam gerekioyor ama iphone 16 larda en son 0,5x te video çekilmiyor idi
birde s24ultra veya s25 ultra da güzel telefen 2. telefonum da s24 ultra şahsen memnunum
Bütün ekosistemim Apple üzerine kulaklığı saati bilgisayarı telefonu hepsi bar o yüzden sansunga geçmem biraz zor

iPhone 17 kullanıyorum, 1.5 günde bir şarj ediyorum. Genelde günlük kullanım yapıyorum sosyal medya video/yayın izleme mesaj çağrı vs. oynadığım tek oyun Clash Royale. 120hz kullandığım ilk telefon değil ama ekranı çok daha iyi geldi bana 16 Pro'dan. 16 Pro'da mesela günde bir kez şarj etmem gerekiyordu, eğer güne çok erken başlarsam akşam saatleri yatmadan önce bir çay içersin ya, o saatlerde de bitmiş oluyordu. İlla kamera vs. arıyorsan da 17 Pro.

17 serisi bence şu ana kadar çıkmış en iyi seri ve bence şu an iPhone 17 Base model alınabilecek en iyi iOS cihaz.

iphone 13 den s25 ultraya geçtim apple watch satıp samsung galaxy watch aldım şuan aşırı memnunum çok ciddi fark etti hayatım değişti android zaten eskiden kullanıyordum alıskındım tek begenmedigim yani kameranın video performansı oldu 16 proya bence geçilebilir fark olur ama düz 17 almanızı öneririm güncellik açısından

bence 13 daha birkaç yıl idare eder şimdi o parayla yatırım yap örneğin bankadan gümüş falan al telefonun eskiyince alırsın şimdilik mantıksız

16 pro iyi ben kullandm ilk çıktığında aldm. şmdi üstüne geçtim iyi ler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,113
Üyeler
183,950
Son üye
Yoriichi Tsugikuni
Geri