Crack windowsa ne yapmalı

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Flaş alıp orijinal deneme sürümü indiricem kurmadan önce yada sonra ne yapmalıyım sanırım cmd üzerinden key dezaktif falan yapmam lazım nasıl yaparım ve devamında nasıl devam etmeliyim

Flaş alıp orijinal indiricem kurduktan önce yada sonra ne yapmalıyım sanırım cmd üzerinden key dezaktif falan yapmam lazım nasıl yaparım ve devamında nasıl devam etmeliyim
Bence Media Creation Tool Kullanarak Orijinal İndirdikten Sonra OEM Key İle Aktif Et En Azından Tek Kullanımlık Olsa da İşe Yarıyor.

Bence Media Creation Tool Kullanarak Orijinal İndirdikten Sonra OEM Key İle Aktif Et En Azından Tek Kullanımlık Olsa da İşe Yarıyor.
Dostum bilgisayarcı kmsauto ile cracklemiş nasıl keyi kaldırırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oem keyi hallederiz. Bilgisayracıya win10 indirsin diye verdim kms auto ile cracklemiş format atıp temiz win10 kurucam nasıl yapmalıyım sanırım eski keyi kaldırmam lazım

Dostum bilgisayarcı kmsauto ile cracklemiş nasıl keyi kaldırırım
Başlata Girip Etkinleştirme Yazarak Bir Sayfaya Ulaşacaksın Orada Ürün Anahtarını Değiştir Var Ona Basarak Değiştirebiliyorsun.

Başlata Girip Etkinleştirme Yazarak Bir Sayfaya Ulaşacaksın Orada Ürün Anahtarını Değiştir Var Ona Basarak Değiştirebiliyorsun.
Bir de win10 nu crack win10lu kendi pcm üzerinden indiricem flaşa virüs vb girer mi? Sıkıntı olur mu?

Bir de win10 nu crack win10lu kendi pcm üzerinden indiricem flaşa virüs vb girer mi? Sıkıntı olur mu?
Problem Olmaz Windows Kendi Programı İle Flasha Yazdırabiliyor. Yok Kendim Yazdıracağım Flasha Dersen Direk İndiredebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Problem Olmaz Windows Kendi Programı İle Flasha Yazdırabiliyor. Yok Kendim Yazdıracağım Flasha Dersen Direk İndiredebilirsin.
Media creation tool ile indiricem iso dosyasını. Format için youtubeda videolar var pc hocası technopat vb

Benim endişe duyduğum nokta flaşa virüs girer mi? Ben orijinal oyun oynuyorum ein10 dışında hiçbir şeyim crack değil. Crackli win10da mining oluyo diye yapıyorum bu işi
Endişe Duymana Gerek Yok Hepsini Doğru Şekilde Yaparsan Bir Problem Olmayacak Orijinal Windows İndiriyorsun.

Geri