🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Şu videoyu izleyip yorumlarsanız çok iyi olur.

şunu da test etsin plsss :shy:

Videoları çektim. Benim gördüğüm ile sizin göreceğiniz arasında çok fark var. Renkler şahane, geçişler süper. Işık süzmesi yok. Bonus olarak Dolby Atmos'u denedim. Ses seviyesi 35'te, oda gümnür gümbür ediyor.

1762422689775.webp

Yüklenince link olarak paylaşacağım.

Senle aynı düşünüyoruz ilk aklıma gelen oydu. Para dileseymişim keşke :)
Umarım bu ürün alan kişileri mutlu eder de şu açtığım konu da pişman olmam G8 de alanların bazıları pişmandı.

Arkadaşlar yeter inşallah telefon kamerasından daha iyi görünüyor iPhone'um yok sorry😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel parlama, perdeleri kapalı tutun hafif parlaklık ayarı ile bir tık daha net canlı görüntü elde edersiniz. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanınız.
eyvallah kanka çok sağol

Ekler

• 1000050587.webp
    1000050587.webp
    626.3 KB · Hit: 332
  • 1000050586.webp
    1000050586.webp
    731.9 KB · Hit: 335
  • 1000050585.webp
    1000050585.webp
    385.4 KB · Hit: 327
  • 1000050582.webp
    1000050582.webp
    448.7 KB · Hit: 328
  • 1000050581.webp
    1000050581.webp
    446.6 KB · Hit: 333
Şu videoyu izleyip yorumlarsanız çok iyi olur.

şunu da test etsin plsss :shy:

Videoları çektim. Benim gördüğüm ile sizin göreceğiniz arasında çok fark var. Renkler şahane, geçişler süper. Işık süzmesi yok. Bonus olarak Dolby Atmos'u denedim. Ses seviyesi 35'te, oda gümnür gümbür ediyor.

Alıntıyı görüntüle

Yüklenince link olarak paylaşacağım.
Umarım bu ürün alan kişileri mutlu eder de şu açtığım konu da pişman olmam G8 de alanların bazıları pişmandı.
Hocam ben buradan görüp almadım. İlk günden beri Instagram üzerinden Next'i darlıyorum zaten. Alanlarda kendi hür iradesiyle alıyor. Pişman olarak iade edip, 20k ya Senna alsın keyfine baksın ozaman :D

Arkadaşlar yeter inşallah telefon kamerasından daha iyi görünüyor iPhone'um yok sorry😅

eyvallah kanka çok sağol
buneyyy :peped:

Local diming açıkken blooming durumu nasıl?
Açık sanırım dondurmanın arkasında parlama yok gibi.

Screenshot_3.webp

Tabi karanlık ortamda test etmek lazım.

Ne beklenildiğine bağlı olarak pişman olunmaz, Zaten normal TV kanallarında extra bir performans beklememek lazım çünkü bizdeki uydu sisteminde 4K yayın yok. Diğer arkadaşın daha mantıklı App TV veya uygulama kullanıcısı olmak, izlemek bu beklentiyi karşılamak üzere F/P ürün olmuş olur.

Aynen gördüm, Gloosy Panel özelliği sanırım hafif q dot havası da var. Telefon bazında Süper Amoled bir tık üstü, Tv bazında qned + diyebiliriz. orta karışık. Mini Led özelliğini almış, Tek sıkıntı gündüzleri performansı düşer bakış açısına göre ama muhtemelen akşam hafif loş salon led aydınlatması ile daha iyi görüntü görmeleri lazım. Tabi benimki tamamen kullanıcı tahmini :)

Açık sanırım dondurmanın arkasında parlama yok gibi.

Alıntıyı görüntüle

Tabi karanlık ortamda test etmek lazım.
Servis menüsüne nasıl girileceğini biliyorsanız eğer panel modeline bakabilir misiniz? Tüm konu çözülür sayenizde.

Olduğu kadar, olmadığı kader demişler arkadaşlar :) Elimden geldiğinde düzgün çekmeye çalıştım.

yeminle süper duruyor renkler.

Olduğu kadar, olmadığı kader demişler arkadaşlar :) Elimden geldiğinde düzgün çekmeye çalıştım.

Herhangi bir kanal videosu çeker misin Haber olur, Futbol olur, Magazin olur fark etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,856
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri