🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

Hocam hepsiburada da satan kişi nextin kendisi diğer ürenleride satıyor NeXT. Amazon’da aynı şekilde satış yapıyor NeXT ürünlerini. İkisi arasında Amazon hep toptan fiyatına yakın satış yaptı nerden biliyorum dersen NeXT bayileriyle iş yapıyorum elektronik iş yerim var ürünlerin fabrikadan toptan fiyatlarını biliyorum. Amazon ile nextin satış anlaşmaları farklı
hocam şu an 65 inç qled modelini aynı fiyata satıyorlar kasım indirimleriyle. yeni çıkan ürünlerde mi fark oluyor diyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi geldi Aras değil hepsijet getirdi 2-3 gün içinde servis gelecekmiş bakalım
yer istanbul mu hocam bende de aras kargo gösteriyor

Ekler

• 1762427176972.webp
    1762427176972.webp
    34.4 KB · Hit: 106
@tahabuyuktas hocam duvar montajı için ne kadar aldılar?
2500 lira aldılar vermedim

hocam şu an 65 inç qled modelini aynı fiyata satıyorlar kasım indirimleriyle. yeni çıkan ürünlerde mi fark oluyor diyorsunuz?

Yer İstanbul Küçükçekmece dün çıktı bugün geldi

Bende direkt hepsi jetxl diyor ama cumartesi kargoya verilir yazıyor.

şimdi gmaile girince gördüm panel ktc nin ama ne bilmiyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-06 141647.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-06 141647.webp
    5.8 KB · Hit: 165
nasıl vermediniz anlamadım hocam? kurulumu kendiniz mi yapacaksınız
normal masaüstü ücretsiz duvara monte ücretli. Vermek istemezsen alırsın bir aparat takarsın yani şarjlı matkap varsa sorun değil

valla ktc galiba google tv ye bağlayınca böyle bir mail geldi

LG nin paneli demişlerdi yalan mıymış

normal masaüstü ücretsiz duvara monte ücretli. Vermek istemezsen alırsın bir aparat takarsın yani şarjlı matkap varsa sorun değil

valla ktc galiba google tv ye bağlayınca böyle bir mail geldi
Ürün ktc nin zaten yuki kral araba motorsikletler gibi sadece marka değişik Çin’deki ismi farklı bizdeki NeXT birebir aynı yani

evet öyle yapacağım hocam. 500 tl aparat desek 2000tl işçilik fazla
Üniteye tam uyuyor bizimki kalsın orda depozito yanar duvarı delmek evsahibi değilsen kötü

Ürün ktc nin zaten yuki kral araba motorsikletler gibi sadece marka değişik Çin’deki ismi farklı bizdeki NeXT birebir aynı yani
kanka onu biliyorum zaten dert ettiğim bir şey değil tvlerin hepsi birbirine benziyor :D sadece ekstra bir bildrim benim ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,889
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri