🔥İndirim Fazeon 27" 165Hz 0.5ms IPS 3.499 TL

Birden heyecanlandım. Fazeon 27 2k 150hz modelini 4949 a almıştım. Daha ucuza buldum sandım FHD imiş.

300 TL sepet + 300 TL Troy Kodu + 200 TL Kupon = 3.499 TL
Troy kodu için mobil uygulamadan en son adımdaki kod kısmına girmeniz lazım tory kartı olanlar

Alıntıyı görüntüle
%5 İLE 3800 oluyor troy300 ilede 3500 oluyor okeyde +200tl kupon nedir ?

Teşekkürler. Distb kim acaba arıza durumunda sıkıntı yaşamayız umarım. Bana 3514 tl ye geldi. Bir de Yukarı aşağı hareket özelliği var mı. Fotoda hem var hem yokmuş gibi duruyor da 🙂

3514E DÜŞTÜ 3 Taksit aldım teşekkürler.

Ekranda %5 indirim uygula ve sepet ekranında kart bilgileri girdikten sonra TRO300 Kod ile

2.el fiyatına 3 taksit lcd yok güzel kanımca,
2k 32" olmasa kesin alırdım f/p ürün gösteriliyor.

Hocam memnun musunuz
Bence görüntü kalitesi oldukça iyi. Detaylı bir inceleme için çok vaktim olmuyor. Ghosting konusunda bir test yaptım. Tatmin edici düzeyde. Işık sızması her ips panelde olduğu kadar ve aktif kullanımda rahatsız etmiyor. Hatta bir adet sol üstte ölü piksel tespit ettim. Stuck değil de dead piksel olduğu için açık tonlar ve beyaz haricinde belli olmuyor. O yüzden iade ile uğraşmak istemedim. Sonuçta ips panellerde ölü pikselsiz panele denk gelene kadar değişim yapmak lazım. Parlaklığı 280 nit. Aslında düşük gibi görünse de ben kişisel olarak çok parlak kullanmadığım için bana fazla bile geldi. Monitör kolu ile kullandığım için pivot konusu da sıkıntı olmadı. Sadece zamanında samsung 43" m7 yi 7500 TL ye alırken üçüncüyü de alsam iyiymiş dedim ama 5000 TL ye 150 hz ips panel üzmedi. (M7 VA panel)

Genel olarak bakılırsa F/P Olduğunu söyleyebilirim.

2.elde daha pahalı aklımı celiyor aslında ama masada yer yok yav

Bence görüntü kalitesi oldukça iyi. Detaylı bir inceleme için çok vaktim olmuyor. Ghosting konusunda bir test yaptım. Tatmin edici düzeyde. Işık sızması her ips panelde olduğu kadar ve aktif kullanımda rahatsız etmiyor. Hatta bir adet sol üstte ölü piksel tespit ettim. Stuck değil de dead piksel olduğu için açık tonlar ve beyaz haricinde belli olmuyor. O yüzden iade ile uğraşmak istemedim. Sonuçta ips panellerde ölü pikselsiz panele denk gelene kadar değişim yapmak lazım. Parlaklığı 280 nit. Aslında düşük gibi görünse de ben kişisel olarak çok parlak kullanmadığım için bana fazla bile geldi. Monitör kolu ile kullandığım için pivot konusu da sıkıntı olmadı. Sadece zamanında samsung 43" m7 yi 7500 TL ye alırken üçüncüyü de alsam iyiymiş dedim ama 5000 TL ye 150 hz ips panel üzmedi. (M7 VA panel)

Genel olarak bakılırsa F/P Olduğunu söyleyebilirim.
Bende yeni aldım hoşuma gitti zaten oyunlarda da 2k 200 fps zor diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,838
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri