tamam knk zaten servisi ağı destek asusdan farksız ben kullanıyorumBilindik istememin sebebi servis ağı destek sistemi parça kalitesi. Paneli üreten üretmeyen bilmem
%5 İLE 3800 oluyor troy300 ilede 3500 oluyor okeyde +200tl kupon nedir ?300 TL sepet + 300 TL Troy Kodu + 200 TL Kupon = 3.499 TL
Troy kodu için mobil uygulamadan en son adımdaki kod kısmına girmeniz lazım tory kartı olanlar
![]()
FAZEON X27F167H 27" 165Hz 0.5ms SS IPS FHD GAMING MONITOR (3 YIL SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları
FAZEON X27F167H 27" 165Hz 0.5ms SS IPS FHD GAMING MONITOR (3 YIL SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
Parasıyla değil mi kardeşimtamam knk zaten servisi ağı destek asusdan farksız ben kullanıyorum
Hocam bende 27 2k 180 hz aldım 5060ti 16 ekran kartıma ama hz az mı oldu diye düşünüyorum2k 27 inç monitöre bakıp denediniz mi hiç. Ben arkadasın 27'' 2k monitörü 1080'e çekınce ekrana bakasım gelmemıstı.
Hocam memnun musunuzBirden heyecanlandım. Fazeon 27 2k 150hz modelini 4949 a almıştım. Daha ucuza buldum sandım FHD imiş.
Bence görüntü kalitesi oldukça iyi. Detaylı bir inceleme için çok vaktim olmuyor. Ghosting konusunda bir test yaptım. Tatmin edici düzeyde. Işık sızması her ips panelde olduğu kadar ve aktif kullanımda rahatsız etmiyor. Hatta bir adet sol üstte ölü piksel tespit ettim. Stuck değil de dead piksel olduğu için açık tonlar ve beyaz haricinde belli olmuyor. O yüzden iade ile uğraşmak istemedim. Sonuçta ips panellerde ölü pikselsiz panele denk gelene kadar değişim yapmak lazım. Parlaklığı 280 nit. Aslında düşük gibi görünse de ben kişisel olarak çok parlak kullanmadığım için bana fazla bile geldi. Monitör kolu ile kullandığım için pivot konusu da sıkıntı olmadı. Sadece zamanında samsung 43" m7 yi 7500 TL ye alırken üçüncüyü de alsam iyiymiş dedim ama 5000 TL ye 150 hz ips panel üzmedi. (M7 VA panel)Hocam memnun musunuz
Bende yeni aldım hoşuma gitti zaten oyunlarda da 2k 200 fps zor diye düşünüyorumBence görüntü kalitesi oldukça iyi. Detaylı bir inceleme için çok vaktim olmuyor. Ghosting konusunda bir test yaptım. Tatmin edici düzeyde. Işık sızması her ips panelde olduğu kadar ve aktif kullanımda rahatsız etmiyor. Hatta bir adet sol üstte ölü piksel tespit ettim. Stuck değil de dead piksel olduğu için açık tonlar ve beyaz haricinde belli olmuyor. O yüzden iade ile uğraşmak istemedim. Sonuçta ips panellerde ölü pikselsiz panele denk gelene kadar değişim yapmak lazım. Parlaklığı 280 nit. Aslında düşük gibi görünse de ben kişisel olarak çok parlak kullanmadığım için bana fazla bile geldi. Monitör kolu ile kullandığım için pivot konusu da sıkıntı olmadı. Sadece zamanında samsung 43" m7 yi 7500 TL ye alırken üçüncüyü de alsam iyiymiş dedim ama 5000 TL ye 150 hz ips panel üzmedi. (M7 VA panel)
Genel olarak bakılırsa F/P Olduğunu söyleyebilirim.