❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 9.999TL

Beyler size gelen cihazların üretim tarihi nedir? Arkasında yazıyor. 3 yıllık cihazda batarya kaybı ne kadardır? 15%'ten fazladır diye tahmin ediyorum. Açan arkadaşlar batarya testi yapabilir mi? Battery doctor gibi uygulamalar var.

Beyler size gelen cihazların üretim tarihi nedir? Arkasında yazıyor. 3 yıllık cihazda batarya kaybı ne kadardır? 15%'ten fazladır diye tahmin ediyorum. Açan arkadaşlar batarya testi yapabilir mi? Battery doctor gibi uygulamalar var.
Güzel bir yere değindin fiyattan dolayı hiç düşünmedim 🙄 az sonra elime ulaşacak bakacağım

yine atıldı mı görmedim de kaçıran varsa

anladım hocam sağ olun.
Faturam geldi , 10415 TL girilmiş maalesef. Yazmıyorlar indirimli halini. Ayrıyeten kılıfıde faturaya yazmışlar, ekstra ürün olduğu için o şekildede kabul etmiyorlardı sanırım vergi iadesi için.

Ürün geldi kesinlikle süper bir cihaz kalitelisi hissediyorsunuz kutudan 32 şarjla çıktı 2022 Kasım üretim tarihi araştırmalarıma göre %30 ve 60 arası kapalı durması sorun oluşturmuyor

Ürün geldi kesinlikle süper bir cihaz kalitelisi hissediyorsunuz kutudan 32 şarjla çıktı 2022 Kasım üretim tarihi araştırmalarıma göre %30 ve 60 arası kapalı durması sorun oluşturmuyor
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi batarya testi falan yapma şansınız var mı acaba

Güzel fırsat kutusunu eline alınca anlıyorsunuz kaliteyi , s23 ultra var bende ekran dışında bi düşüş yaşamadım kullanınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri