ben p20 lite kullanıyorumO zaman almıyoruz galiba :/ Gariban p40 lite ile devam.
ben p20 lite kullanıyorumO zaman almıyoruz galiba :/ Gariban p40 lite ile devam.
Güzel bir yere değindin fiyattan dolayı hiç düşünmedimBeyler size gelen cihazların üretim tarihi nedir? Arkasında yazıyor. 3 yıllık cihazda batarya kaybı ne kadardır? 15%'ten fazladır diye tahmin ediyorum. Açan arkadaşlar batarya testi yapabilir mi? Battery doctor gibi uygulamalar var.
Hocam geldimi telefon, tarihi nedir?Güzel bir yere değindin fiyattan dolayı hiç düşünmedimaz sonra elime ulaşacak bakacağım
Hayırlı olsun ben de merak ediyorumYarım saate elimde
Faturam geldi , 10415 TL girilmiş maalesef. Yazmıyorlar indirimli halini. Ayrıyeten kılıfıde faturaya yazmışlar, ekstra ürün olduğu için o şekildede kabul etmiyorlardı sanırım vergi iadesi için.anladım hocam sağ olun.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi batarya testi falan yapma şansınız var mı acabaÜrün geldi kesinlikle süper bir cihaz kalitelisi hissediyorsunuz kutudan 32 şarjla çıktı 2022 Kasım üretim tarihi araştırmalarıma göre %30 ve 60 arası kapalı durması sorun oluşturmuyor