🔥İndirim 7.11 Güncelleme !! AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Karıstırmısım hocam.
Assassin Spirit 120 var
o noktada tercihler devreye gidiyo digital gösterde 3000rpm fan var pchocası geçen hafta story atmıştı baya ağır bi fanı varmış iyi ürün diyodu ben olsam dragos alırım

o noktada tercihler devreye gidiyo digital gösterde 3000rpm fan var pchocası geçen hafta story atmıştı baya ağır bi fanı varmış iyi ürün diyodu ben olsam dragos alırım
Tabi dediğiniz gibide, marka güven vermiyor. Ben işlemci gibi önemli bir bileşenimi bu tür markalara emanet etmezdim.

Tabi dediğiniz gibide, marka güven vermiyor. Ben işlemci gibi önemli bir bileşenimi bu tür markalara emanet etmezdim.
dragos olarak değil alseye q120s plus olarak bak. adamlar alseye markasına ürün yaptırmış çinin büyük markalarından birisi. ayrıca ben dragos basalt pro v2 kasa kullanıyorum önünde ısı göstergesi var 1sn bile gecikme yok kasanın kendisi malzeme kalitesi de çok iyi. ön yargım kırıldı yani

Valla coraair 3500x almayı düşünüyodum parayı yedik sisteme zor para yetiyor indirime girse cekicem corsair da giricek gibi durmuyor

MSI B650 Gaming Plus WIFI

Bu anakartla uyumlu mu
Bide corsair cratos 850w sığar mı
dragos ocean al geç 10k verilmez corsair'e indirime de girmez muhtemelen, raijintek cratos dicektin sanırım ikisi de sığar sorun yok

Bu kasaylada bu görüntü oluyormu hocam fanlar aynı sanırım?
fanlar aynı değil bunun içi de rgb ışıklandırmalı görüntü olarak daha iyi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam linkteki fanlardan mı bunlar?
Güzel temiz montaj olmuş bu arada elinize sağlık.
eyw kasanın kendi fanı ama ayrı sattıkları fanda bundan muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,263
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri