Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,372
Karıstırmısım hocam.1000 TL'ye nerde phantom spirit söyle çökelim hemen
Assassin Spirit 120 var
Karıstırmısım hocam.1000 TL'ye nerde phantom spirit söyle çökelim hemen
bu kasadan daha demin sipariş verdim alınırBu kasa https://www.atombilisim.com.tr/drag...su-yok-atx-gaming-atx-bilgisayar-kasasi-siyah bu kasadan mı alsam mı hala alsam mı karar veremedim ya kasayı
o noktada tercihler devreye gidiyo digital gösterde 3000rpm fan var pchocası geçen hafta story atmıştı baya ağır bi fanı varmış iyi ürün diyodu ben olsam dragos alırımKarıstırmısım hocam.
Assassin Spirit 120 var
Tabi dediğiniz gibide, marka güven vermiyor. Ben işlemci gibi önemli bir bileşenimi bu tür markalara emanet etmezdim.o noktada tercihler devreye gidiyo digital gösterde 3000rpm fan var pchocası geçen hafta story atmıştı baya ağır bi fanı varmış iyi ürün diyodu ben olsam dragos alırım
dragos olarak değil alseye q120s plus olarak bak. adamlar alseye markasına ürün yaptırmış çinin büyük markalarından birisi. ayrıca ben dragos basalt pro v2 kasa kullanıyorum önünde ısı göstergesi var 1sn bile gecikme yok kasanın kendisi malzeme kalitesi de çok iyi. ön yargım kırıldı yaniTabi dediğiniz gibide, marka güven vermiyor. Ben işlemci gibi önemli bir bileşenimi bu tür markalara emanet etmezdim.
Valla coraair 3500x almayı düşünüyodum parayı yedik sisteme zor para yetiyor indirime girse cekicem corsair da giricek gibi durmuyorbu kasadan daha demin sipariş verdim alınır
dragos ocean al geç 10k verilmez corsair'e indirime de girmez muhtemelen, raijintek cratos dicektin sanırım ikisi de sığar sorun yokValla coraair 3500x almayı düşünüyodum parayı yedik sisteme zor para yetiyor indirime girse cekicem corsair da giricek gibi durmuyor
MSI B650 Gaming Plus WIFI
Bu anakartla uyumlu mu
Bide corsair cratos 850w sığar mı
gereksiz para ya bi kasaya 10k verilir miValla coraair 3500x almayı düşünüyodum parayı yedik sisteme zor para yetiyor indirime girse cekicem corsair da giricek gibi durmuyor
MSI B650 Gaming Plus WIFI
Bu anakartla uyumlu mu
Bide corsair cratos 850w sığar mı
Hocam linkteki fanlardan mı bunlar?Baya iyi olduAlıntıyı görüntüle
Baya iyi olduAlıntıyı görüntüle
fanlar aynı değil bunun içi de rgb ışıklandırmalı görüntü olarak daha iyi olabilirBu kasaylada bu görüntü oluyormu hocam fanlar aynı sanırım?![]()
Dragos Ocean Curved Pro Beyaz 7x Argb Fan USB 3.0 Psu Yok ATX Gaming ATX Bilgisayar Kasası Beyaz | Atom Bilişim
Dragos Ocean Curved Pro Beyaz 7x Argb Fan USB 3.0 Psu Yok ATX Gaming ATX Bilgisayar Kasası Beyaz ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
eyw kasanın kendi fanı ama ayrı sattıkları fanda bundan muhtemelenHocam linkteki fanlardan mı bunlar?
Güzel temiz montaj olmuş bu arada elinize sağlık.