❌İndirim Bitti! NothingPhone1 9499₺ Yeniden

dostum caps lock u kapatarak yazsan, böyle yazınca yerinde duramayan haşere velet vibe ı veriyor. Bi öğrenciye kaydolup pasaj kodunu al kullan bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam vergi indirimini hangi telefonla aldınız, kaç ay sonra vergi iadesi aldınız?
Tecnonun bi modelini aldıydım. Vergi iadesi 5 ay sonra yattı.

uğraştırdı mı hocam peki, tekrar tekrar deneyenler olmuş galiba
Yok tek seferde aldım. Başvuruyu yapıp unuttum 5 ay sonra para yatınca hatırladım. Başvuru yaptığım sıra gram 3500 dü para yattığında 5600dü. Devlette paramızı işletip kârdan pay vermiş gibi bişe oldu

kampanya bitmiş galiba şimdi de hepsiburada da 10 bin TL

@EDMIN hocam fatura işinden var mı haber

@EDMIN Hocam bir sorum olacak sipariş verirken fatura bilgilerini düzenleyebiliyor musun isim soy isim TC kimlik bilgisini?

Evet sipariş verirken soruyor bu bilgileri zaten.

Fatura halloldu bu arada kılıfı çıkartıp gönderdiler. Ancak siparişim geldi kılıf çıkmadı.
Tüh be kaçırdık hepsiburadada kupon ile 9750 TL'ye geliyor acaba öyle mi alsam. 11.11'e girdik sürpriz indirimler olur mu acaba

Evet sipariş verirken soruyor bu bilgileri zaten.

Fatura halloldu bu arada kılıfı çıkartıp gönderdiler. Ancak siparişim geldi kılıf çıkmadı.
Hocam başvurun sonuçlandığı zaman mutlaka beni haberdar et :D telefon desteğini en verimli kullanmış kişilerden biri olabilirsin :D

Vergi iadesi olmasa bile alınır hocam
Bu telefonun indirime girmediği yer kaldı mı hocam türkcell trendyol hepsiburada çiçeksepeti? Ha N11'de girmedi galiba sıradaki yer orası olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,252
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri