- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,287
Uyuyolar mı napıyolarUlaşamıyorum kiteşekkür ederim yine de
![]()
Uyuyolar mı napıyolarUlaşamıyorum kiteşekkür ederim yine de
![]()
Diğer önemli konu acaba fiyat ne olacak?Benim gibi Hepsiburada üzerinden taksit yaptıramayan varsa amazon satışı bu hafta başlayacak dediler
Ben 65i merak ettiğimden genel bi fiyat sorusu sordum ama henüz cevap gelmedi, gelirse paylaşacağımHocam 75 in fiyatını sorabilir mısın?
Evet direkt bunu sordum Hepsiburada fiyatları oraya özel mi yoksa amazonda aynı fiyattan mı satılacak diyeDiğer önemli konu acaba fiyat ne olacak?
Ekleme:
65" için bütçe tamam, hatta 75" de alabilme durumu var.
TV de "daha büyük daha iyi" veciz sözüne mi güvenip 75" e yönelsem, Yoksa 65" alıp konuyu mu kapatsam karar veremedim.
İzleme noktam ile TVnin arası yaklaşık 3m civarı olacak.
Bence biraz izleme alışkanlığına bağlı. Şuan projeksiyon kullanıyorum ve koltuk ile perde arasında 2.6 metre var. Yaklaşık perde büyüklüğüm 89". İlk başta herkes çok büyük değil mi diyordu fakat izledikten sonra hepsi çok beğendi. O nedenle 85 inç almayı düşünüyorum. Siz de büyük bi ekran deneyimi istiyorsanız bence 75" e yönelmenizi önerebilirim. Tabii 65" te olan fiyat avantajı 75" ve 85" te çok yok gibi gözüküyor. Biraz daha düşüş olmazsa 65 kadar ilgi çekeceğini düşünmüyorum.Diğer önemli konu acaba fiyat ne olacak?
Ekleme:
65" için bütçe tamam, hatta 75" de alabilme durumu var.
TV de "daha büyük daha iyi" veciz sözüne mi güvenip 75" e yönelsem, Yoksa 65" alıp konuyu mu kapatsam karar veremedim.
İzleme noktam ile TVnin arası yaklaşık 3m civarı olacak.
Hocam subwoofer tam askı aparatına geldiği için oluyor sanırım.Televizyonu askı aparatıyla kullanan arkadaşlar zırıltı sesi varmı sizde ? Şuan daha detaylı inceledim bendeki aparattan değil televizyonun arka panelinden geliyo zırıltı sesi.Bu bendeki televizyonun defosu mu geneli mi böyle ona göre arıza kaydı oluşturacağım.
Kendileri de çok bilmiyor olabilirHepsiburada satıcıya sor kısmından HDR10 HDR10+ vamı diye sordum,
"Ürününüz ile ilgili teknik soruları çağrı merkezimizi arayarak öğrenebilirsiniz." şeklinde cevap verdiler.
Bende tam hoparlöre denk geldiği için olduğunu düşünüyorum ama belki bana gelen üründe bi montaj hatası vs vardır diye sormak istedim sanıyorum aynı durumu yaşayan başkaları da var.askı aparatıyla kullanıp baslı seslerde zırıltı olan olmayan yazarsa sevinirim ona göre aksiyon alacağımHocam subwoofer tam askı aparatına geldiği için oluyor sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendileri de çok bilmiyor olabilir, YouTube da destekleyen her videoyu direkt HDR 10 ile açıyor, onun dışında direkt sertifika olmayabilir ,Dolby vision olduğu için otomatik olarak HDR da oluyor.
55 için. pardon65 için beklemedeyim size zahmet etiketler misiniz
Hocam gözünüzden kaçtığını düşünerek tekrar yazayım başkaları da sizde mağdur olmayın.Zaten kargoda sıkıntı olmuş bide buna takıp daha çok üzüleceksiniz.Bu ürünü eski televizyonumda kullanıyodum taş gibi sapasağlam duruyor duvarda. 65 inch yeni aldığım televizyonu taktım taşımasında bir sıkıntı yok ama zangır zangır ses yapıyor.Bundan dolayı farklı bir aparat arayışındayım duvardan bunu söküp yeni aparat takıcam.Titreşimden kaynaklı çıkan ses yüzünden bunu kullanmanız mümkün değil.65 inch TV ASKI APARATI ALACAKLAR BU ÜRÜNÜ ALIRSA MAĞDUR OLUR.Bilginize.
Vontech VT752 HC PRO 39 65 inç LCD LED TV Hareketli Askı AparatıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben şundan almıştım ama bu da yapar mı acaba aynısını
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FXV476G3?pbs yapıştır hocam65 için beklemedeyim size zahmet etiketler misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
55 için. pardon