🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Gün içerisinde hiçbir şekilde kuponu aktif edemedim, ne pc'den ne de mobilden. Farklı kredi kartlarını denedim, amazon satıcılı ve gülümsete kasım kampanyasına dahil ürünleri seçtim. Ne anladım ben ve diğer insanlar bu kampanyadan? Amazon'a sempati beslememizi mi bekliyor bu kampanyayı düzenleyenler? 2025'te müşterilere reva görülen kampanya stratejisi bu mu gerçekten?

verdiği hatalardan bir şey almak mümkün değil ki

Olayın saçmalığı yeni kod verilmemesi. Adamlar botu ayarlamıştır. SUPER1000 yapacağına mesela saat 18.00'de yeni kod verirsin KASIM1000 yaparsın bot falan çalışmaz. Sistemi bende anlayamadım sabah amazon.tr satıcılı olması yeterliydi bu sefer izin vermedi. Kullanılamaz dedi neye göre diyor belirsiz.

ana sayfaya bi çark koy herkes 10dk içinde çevirsin bazılarına çıksın bazılarına çıkmasın. bunu düşünmek zor mu

Aynen kral be denedim kod kullanılamaz hatadı verdi sonra bi kaç defa daha denedim kod geçerli değil haası verdi muhtemelen bu kulalıkta olmuyor
Hayır bana da aynısını dedi denedim biraz kupon olarak düştü kod sonra indirim yaptı aldım kulaklığı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,533
Üyeler
184,642
Son üye
Büyüküstad
Geri