amazon bakiyen var hocam 1000 tl kampanya falan vermemiş sana5000 küsür amazon bakiyem vardı![]()
amazon bakiyen var hocam 1000 tl kampanya falan vermemiş sana5000 küsür amazon bakiyem vardı![]()
ben yedim sayelerindedenedik olmuyor işte 2 saat timeout mu yedirteceksin millete
kupon değil flaş indirime girdi, kupon kullanmamışsınKupon başlamadan önce 20 bin idi. Kuponla beraber fiyatı 18 yaptılar. Kupon kullanımına bu sebeple izin vermemiş olabilir.
Ben kuponla alsam 19'a alırdım.amazon bakiyen var hocam 1000 tl kampanya falan vermemiş sana
o fiyatın üstüne kupon kullanılıyor işte neyi anlamadınBen kuponla alsam 19'a alırdım.
Kupon başlamadan önceki fiyatı 20 bin idi. Yani kuponla alsam 19'a gelirdi.
Kuponsuz fiyatını 18 yaptılar.
kupon başlamadan önceki fiyatı;
Alıntıyı görüntüle
Kuponla aynı anda düşen fiyat;
Alıntıyı görüntüle
Ben tv'den Supernatural izliyom güzel filmler de vargelecek ay zam geliyormuş prime a 70tl oluyor iptal ederim artık bi avantajı da kalmamış zaten epicte beleş verilen oyunları 1 hafta önce veriyor bide aylık twitch aboneliği olmasa da olur
20000/1500 değil mi? 18 bine nasıl indirim uyguladı :d.kupon değil flaş indirime girdi, kupon kullanmamışsın
20000/1500 indirim kodu var bu arada
11KASIM1500
flaş indirim ana fiyatı baz alır20000/1500 değil mi? 18 bine nasıl indirim uyguladı :d.
E hocam onu önceden deseydin ya fdaadadfadffad. Neyse artık nt diyelim.flaş indirim ana fiyatı baz alır