🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Ben halen -5000 nasıl düştüğünü anlamadım hocam ya :D Teknik olarak sizin kendinizin kuponu varsa geldiği fiyat 11K'ya gelmiş olmuyor :D

Şimdi üstünde gülümseten kasım yazan, amazon satıcılı ürünlerde mi geçerli bu sadece

1762878611120.webp

Nasıl yapıcaz,ne yapıcaz,neyde geçerli diyen arkadaşlar buraya bakabilir.

Aldım almasına da. Heyecandan taksit yaptım mi onu unuttum sjsjsksks.
Amazon'da da yazmıyor.
Ya sorma ben spamladım demiştim ya spamlayınca taksidi sıfırlıyormuş, full para yazmış şimdi iptal edip taksit yaptım :kekw:

Bankadan kontrol et hemen.

Ya sorma ben spamladım demiştim ya spamlayınca taksidi sıfırlıyormuş, full para yazmış şimdi iptal edip taksit yaptım :kekw:

Bankadan kontrol et hemen.
Uygulamada da proviyonda tam para gözüküyor. En son kontrol ettim eminim de. Bilemedim msmsksks

Uygulamada da proviyonda tam para gözüküyor. En son kontrol ettim eminim de. Bilemedim msmsksks
Bende normalde 0/6, 0/9 falan yazıyor isminin yanında, diğer işlemlerinden bir kontrol et, öyle değilse full para verecen.

Kampanyası da bitti sanırsam şu an. Ona göre artık :kekw:

Bende normalde 0/6, 0/9 falan yazıyor isminin yanında, diğer işlemlerinden bir kontrol et, öyle değilse full para verecen.

Kampanyası da bitti sanırsam şu an. Ona göre artık :kekw:
Galiba öyle harbiden ya sjsjsjsjs.

İptal edip tekrar aldım. Bedava fiyata geldi valla :peped: :peped: :peped: :peped: :peped: :peped:.

Alıntıyı görüntüle
heh şimdi olmuş hayırlı olsun. dayanamadım bende aldım garanti 9 taksit 1000 + 500 + 120 bonus verdi üstüne

taksitle alsan bile amazonda gözükmüyor garantiyle aldıysan bonus flaşta gözükür. bankana bak yani bazıları provizyondan çıkınca gösteriyor

heh şimdi olmuş hayırlı olsun. dayanamadım bende aldım garanti 9 taksit 1000 + 500 + 120 bonus verdi üstüne

taksitle alsan bile amazonda gözükmüyor garantiyle aldıysan bonus flaşta gözükür. bankana bak yani bazıları provizyondan çıkınca gösteriyor
Bende almayı denedim de tamamen talep edildi diyordu iyi denk gelmiş hocam hayırlı olsun

Geri