StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,230
Biraz daha zorlarsan bundan olacak gibi.
Onu yeni gördüm hocam baya güzelmiş ama bu ay baya lego aldım o yüzden maalesef bu ay daha alamam aslında bunuda almayacaktım ama indirim yakalayıncaHayırlı olsun. Sizin ki de güzel. Bir de Dune ornithopter alasım var).
trendyol'daki fiyata geldi hemen hemen![]()
Ya sorma ben spamladım demiştim ya spamlayınca taksidi sıfırlıyormuş, full para yazmış şimdi iptal edip taksit yaptımAldım almasına da. Heyecandan taksit yaptım mi onu unuttum sjsjsksks.
Amazon'da da yazmıyor.
Uygulamada da proviyonda tam para gözüküyor. En son kontrol ettim eminim de. Bilemedim msmsksksYa sorma ben spamladım demiştim ya spamlayınca taksidi sıfırlıyormuş, full para yazmış şimdi iptal edip taksit yaptım
Bankadan kontrol et hemen.
Bu 1500luk 20k uzeri degil miyfi nasil yaptnizAldım almasına da. Heyecandan taksit yaptım mi onu unuttum sjsjsksks.
Amazon'da da yazmıyor.
Bende normalde 0/6, 0/9 falan yazıyor isminin yanında, diğer işlemlerinden bir kontrol et, öyle değilse full para verecen.Uygulamada da proviyonda tam para gözüküyor. En son kontrol ettim eminim de. Bilemedim msmsksks
Galiba öyle harbiden ya sjsjsjsjs.Bende normalde 0/6, 0/9 falan yazıyor isminin yanında, diğer işlemlerinden bir kontrol et, öyle değilse full para verecen.
Kampanyası da bitti sanırsam şu an. Ona göre artık![]()
heh şimdi olmuş hayırlı olsun. dayanamadım bende aldım garanti 9 taksit 1000 + 500 + 120 bonus verdi üstüne
Bende almayı denedim de tamamen talep edildi diyordu iyi denk gelmiş hocam hayırlı olsunheh şimdi olmuş hayırlı olsun. dayanamadım bende aldım garanti 9 taksit 1000 + 500 + 120 bonus verdi üstüne
taksitle alsan bile amazonda gözükmüyor garantiyle aldıysan bonus flaşta gözükür. bankana bak yani bazıları provizyondan çıkınca gösteriyor