5070 Tİ A UYGUN ANAKART

b850 atmışım b650 atıyosunuz hocam
Hocam tek farkları yeni olması başka hiçbir fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b850 atmışım b650 atıyosunuz hocam
Matx ama iş görür

chipset arasındaki farkı bilmiyosan ne diyim. b650 üretimi durmuş bi seri üst seviye işlemci kullanacak bitçesine göre en mantıklı anakartı attım.

Matx ama iş görür
matx düşünüyosa alınır

chipset arasındaki farkı bilmiyosan ne diyim. b650 üretimi durmuş bi seri üst seviye işlemci kullanacak bitçesine göre en mantıklı anakartı attım.
Hocam arada performans bakımından fark yok diyorum siz diyorsunuz üretimi durmuş

Hocam arada performans bakımından fark yok diyorum siz diyorsunuz üretimi durmuş
işlemci besleme ve uyumluluk olarak b850 tercih etmesi lazım. ryzen 5 7500f kullanmayacak adam. ve evet üretimi durmuş bi chipset almanın bu fiyatlarda anlamı yok

işlemci besleme ve uyumluluk olarak b850 tercih etmesi lazım. ryzen 5 7500f kullanmayacak adam. ve evet üretimi durmuş bi chipset almanın bu fiyatlarda anlamı yok
Hocam besleme kanısına nereden vardınız?
Sizin dediğiniz modelde 10 faz varken seri olarak bile üst seri olan aorus elitede 16 faz var uyumluluk olarak anlamadım soketimi farklı?

Sizin dediğiniz modelde 10 faz varken seri olarak bile üst seri olan aorus elitede 16 faz var uyumluluk olarak anlamadım soketimi farklı?
fazın 16 olması sadece overclock için iş yapar. tek mevzu faz olsa neden 620 650 840 850 870 870 diye çeşit çeşit chipset çıkarsınlar. üst seviyeye geçiş yapıyosan hepsinde geçeceksin. ben b650 çöp sorun yaşarsın demiyorum. ama o fiyata almanın anlamı yok diyorum. hem atx hem b850 anakart var 8800 e macera aramasına gerek yok

Hocam yetkili bı abiye benziyorsunuz 5070 ti 7800x3d için yetebilecek bı işlemci soğutucu onerirmisiniz beyaz olursa daha iyi olur sıvı veya hava soğutucu farketmez önemli olan fiyat performans olması

Hocam yetkili bı abiye benziyorsunuz 5070 ti 7800x3d için yetebilecek bı işlemci soğutucu onerirmisiniz beyaz olursa daha iyi olur sıvı veya hava soğutucu farketmez önemli olan fiyat performans olması
siyah olanını kullanıyorum. sıvı soğutma bakma. ben malatyada yaşıyorum depremden sonra hala inşaat yıkım hat safada. evimin 3 yanı inşaat ve bu toz içinde 1 yıl dayanamaz sıvı soğutma radyatörü. görünüşleri güzel ama bu attığım doğutucuyla aynı performansı verecek sıvı soğutma 4-5k dan başlıyo. bende 7800x3d kullanıyorum boşta 40-44 derecelerde oyunda 60-70 arası gidip geliyo 70 i geçtiğini görmedim

Bende bunu düsünmustum de 7800x3d ye çok ısınıyor diyorlar bu kurtarır demi
bende var hocam satayım istersen daha 2 aylık siyah rgb siz sistem diziyorum kendime gaminggentr den aldım şuan 7800x3d de kullanıyorum. ısı değerleri paylaşırım istersen

Thermalright Peerless Assassin 120 Black modeline geçiyorum dün sipariş verdim. aynı ürünler sadece rgb ve ekranı yok

siyah olanını kullanıyorum. sıvı soğutma bakma. ben malatyada yaşıyorum depremden sonra hala inşaat yıkım hat safada. evimin 3 yanı inşaat ve bu toz içinde 1 yıl dayanamaz sıvı soğutma radyatörü. görünüşleri güzel ama bu attığım doğutucuyla aynı performansı verecek sıvı soğutma 4-5k dan başlıyo. bende 7800x3d kullanıyorum boşta 40-44 derecelerde oyunda 60-70 arası gidip geliyo 70 i geçtiğini görmedim
Hocam hem f/p hem soğutması iyi hemde görüntüsü mükemmel
Teşekkurler hocam birde kasa ve PSU onerirmisiniz kasayı bu MSI in beyaz akvaryum kasayı düşündüm

Geri