Bakya bizim kartta maxiumum diye geçiyor ama bize vermiyor getir.extra kupon vs beklemiştim ama sanırım olmayacak bende aldım amazondan. 750 maxipuan veriyor en azından
bende metreyle bi ölçeyim dedim 164 cm i bayas devasa oluyor ama fotolarda 50 ekran gibi nedenseFotoğraftan anlamayız hocam.
Bence fotoda küçük duruyor ama reelde değildir.
Televizyonu aldım geldi ve ertesi gün kurulum için ekip geldi kutusunu açtılar ayağını monte edip gişe yaktılar gidiyorlar bu ne biçim kurulum servisi TV yi bir ayarlayın ölü piksel testi yapmanızı istiyorum önce Google kurmanız lazım ben sizi 40 dakika bekleyemem diyor çekip gidiyor bu ne biçim kurulum var mı bilen bana yardımcı olun kurulumu yapmadan gidiyor mu herkes aynı durumda mıÜRÜN LİNKİ: https://app.hb.biz/6QzBTbGlV8X4
link olduğu için reklamdır.
NextStar YE-65IDWG11 ÖZELLİKLERİ
- 65" Çerçevesiz
- 4K UltraHD
- MiniLED
- IPS Panel
- 128 Dimming Zone
- HDMI eARC
- Dolby Vision
- Dolby Audio
- 15W x 2 + 20W SubWoofer Dahili Ses Sistemi
- Google TV
- Google Sesli Komut
Vermiyor ki.işbankasın dan alacaktın.
Fotoda her TV küçük durur genelde.bende metreyle bi ölçeyim dedim 164 cm i bayas devasa oluyor ama fotolarda 50 ekran gibi nedense![]()
totem yaptım fiyat inerse alırım inmezse almam. 106 ekran tv var yetiyor yoksa pek ihtiyaç yok aslında ama işte...Vermiyor ki.
Yk, iş, Garanti. Çalışan olmanı istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoda her TV küçük durur genelde.
Bizzat deneyim lazım.
Mutfağa 32 inch TV aldım devasa duruyor sjsjsksksks.
Görsen 85 ekran gibi oldu.
Aynı bende de 19 Kasım diyor.amazondan alıp kargolanan oldu mu? ben alırken prime yoktu sonradan prime etiketi koymuşlar 19 kasım gözüküyor teslimat