❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

75" ve 85" modellerinde kaç local dimming zone olduğunu açıkladılar mı?
75 olanında 180 var.
85'i bilmiyorum.
@somoncum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok kararsız kaldım ya 65 olarak bunu mu almalıyım 75 inc mi beklesem. 3 metre izleme uzaklığım var. Arkadaşımda c7k 65inc var inanılmaz iyi duruyor görüntü ama fiyat yüksek :D karıştı hep
75'i geldi hocam.
Hb de 40
Amazon'da 43.
Bu fiyatlarin altına düşmesi zor.

totem yaptım fiyat inerse alırım inmezse almam. 106 ekran tv var yetiyor yoksa pek ihtiyaç yok aslında ama işte...:shy:
Amazon'da 43.500 oldu 75'i.
Artık çok inmez.
Kasım sonu belki 39-38.

şu an 17 kasım gözüküyor prime etiketini sonradan eklediler. amazon niye bu kadar geç kargoya veriyor hb ertesi gün vermişti eski amazon yok

Ekler

• 1762952337832.webp
    1762952337832.webp
    31.6 KB · Hit: 83
şu an 17 kasım gözüküyor prime etiketini sonradan eklediler. amazon niye bu kadar geç kargoya veriyor hb ertesi gün vermişti eski amazon yok
7 Kasım'da hb den aldığım NERF yedek mermilerin teslimi 20 Kasım gözüküyor :D.
Satıcı da hb.

Hocam bu sorun sizde vardı da böyle mi çözüm buldunuz yoksa fikir mi veriyorsunuz? İkincisi hangi model askı aparatı kullanıyorsunuz? Bir de foto atma imkanınız var mı bu problemi yaşayan arkadaşlar var yardımcı olursunuz.
Benim TV ayaklı kurulum bir bakayım dedim de genel olarak bass bölgesinde yüksek basslı bir müzik açtığınızda bir titreşim mevcut. Bass seviyesini -25 yapın zaten basslar aşırı yoğun kabin plastik olduğu için dayanamıyor. Bass bölgesinde sünger bant kullanmışlar açıklıklardan görebiliyorum ama bu arkasının plastik olmasından kaynaklı bir titreşim mevcut.

Son düzenleme:
75 olanında 180 var.
85'i bilmiyorum.
@somoncum

75'i geldi hocam.
Hb de 40
Amazon'da 43.
Bu fiyatlarin altına düşmesi zor.

Amazon'da 43.500 oldu 75'i.
Artık çok inmez.
Kasım sonu belki 39-38.
180 çok az değil mi 75" için?

Duvara monteler için değil mi bu problem? Bizim ünite ağır baya.
Yok duvar montajı ile alakalı değil bass kabinin olduğu yerde ki plastik kasa titreşim yapıyor ne kadar sünger bant kullansalar da işe yaramamış içeri de bir frekans dalgalanması ve hava basıncı yaratıyor.

Beyler bu geçen hepsiburadada indirime giren model sanırım alamamıştım 27.500 e amazondan alıyorum fiyatı iyidir dimi hb de ne kadardı hatırlamıyorum

Bass seviyesini azaltmak geriyor. Filmler de o titreşimi belki yapmaz da basslı müzik de yapıyor sürekli ses basıncı olduğundan.

Geri