❌İndirim Bitti! Sapphire 9070 XT PULSE, 31,499 TL. 6 TAKSIT. HB KARTA 10 TAKSIT🔥🔥🔥🔥

Lan lavuk amd tarafında iki tane işlemci kullanıyorum ben 7800x3d 9800x3d olmak üzere bu işlemcileri değiştirmem 2-3 ayımı almadı benim yaşın kaçta sen benim böyle konuşuyorsun sikik biraderli konuşuyorsun bir de sen intel ile ndviayı karıştırdın herhalde az git geliştir kendini bilgi sahibi ol yıllardır amd o kendi panelinin hataları yüzünden sürücü hatalarıyla karşılaştırıyor insanları ne mal adamsın. Abicim diyor bi de sikik. Biri de gelmiş reddit formunu kötülüyor sıra sıra 9070xt sorunlarını paylaşmış adamlar o dediğiniz ekran kartına sizden önce ulaşılıyolar bilginiz bu kadar 31 bin TL'ye 9070xt aldım diye arkadaşlarına hava at kenarda
Bak velet (isterse yaşın 50 olsun zihniyetine bu lafım) seni adam yerine koyup konuştuk asap bozma. Reddit forumu kötülüyormuşum da bilmem neymiş. Akıllı uslu otur köşede her hıyarım var diyene tuzla koşup durma. İnternetin en büyük çöplüğünü gelip şurada savunup millete de bir şeyler biliyormuş gibi ahkam kesme. Forumun amacı ürün çöplemek değil kullandığın ürünler hakkında fikir sahibi olmayanları tecrübelerinle aydınlatmak ya da doğrusunu bildiğinden emin olduğun bilgileri paylaşmaktır. BF6 hatalarını gözümüze sokuyordun, ben 5080 ile 5070ti ile hata yaşayanları gösterince niye bu kartlar da çöp demedin? Başka ne hata paylaşmışlar da ciddiye almamışım? Al 5070 5080 5090 tepe tepe kullan, kullanmadığın kartın laf ebeliğini yapma.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bak velet (isterse yaşın 50 olsun zihniyetine bu lafım) seni adam yerine koyup konuştuk asap bozma. Reddit forumu kötülüyormuşum da bilmem neymiş. Akıllı uslu otur köşede her hıyarım var diyene tuzla koşup durma. İnternetin en büyük çöplüğünü gelip şurada savunup millete de bir şeyler biliyormuş gibi ahkam kesme. Forumun amacı ürün çöplemek değil kullandığın ürünler hakkında fikir sahibi olmayanları tecrübelerinle aydınlatmak ya da doğrusunu bildiğinden emin olduğun bilgileri paylaşmaktır. BF6 hatalarını gözümüze sokuyordun, ben 5080 ile 5070ti ile hata yaşayanları gösterince niye bu kartlar da çöp demedin? Başka ne hata paylaşmışlar da ciddiye almamışım? Al 5070 5080 5090 tepe tepe kullan, kullanmadığın kartın laf ebeliğini yapma.
Ne anlatıyon lan sen yarragımın kafası? İkinizi alır üste üste koyarım

vatanda 29 a mı düşmüştü bu
29500 3 taksit yapıyordu vatan en düşük vatan sattı kartları daha aşağı ben görmedim vatan birde böyle taksit yapaydı 9+ elinde ürün kalmazdı

taksitler 6 ya düştü ama amazon ve hepsiburada halen en ucuz almak isteyen varsa alabilir bir daha 10 taksit geleceğini zannetmiyorum.

vallahi bekliyorum halen, vatan tekrar gece indirimi yaparsa ordan alacağım. Yoksa HB'de 6 taksit. CW olayını araştırdım biraz özellikle pulse ve pure modeli için, bütün kartlar için durum aynı %50 şansınız var diyorlar. Rahatsız ederse garantiye yollayın diyorlar. Son olarak: sistem beyaz olacak, bu yüzden 2.5k fazla verip pure modelini alabilirim. o yüzden vazgeçirmek isteyen varsa dinliyorum (: (bu arada akakçeden bakarsanız şuan en düşük fiyat 30.999 ile sinerji)

Pulse de olmaz.
Rog nitro gibi üst segment kartlarda cw olur.
Bu kartı kullanıyorum 7-8 aydır ve cw var. Undervolt yaptığım halde var. Tabi 4k 240hz'da kullandığım için ayrı bir çoşuyor bazı oyunlarda. Bundan önce 7800xt nitro kullanıyordum onda da vardı, ondan önce 6800xt asrock kullandım onda da vardı. Amd ekran kartında coil whine olmayan bulmak çok zor. (güç kaynağından değil 3 değişik tier A güç kaynağı ile denedim)

Bu kartı kullanıyorum 7-8 aydır ve cw var. Undervolt yaptığım halde var. Tabi 4k 240hz'da kullandığım için ayrı bir çoşuyor bazı oyunlarda. Bundan önce 7800xt nitro kullanıyordum onda da vardı, ondan önce 6800xt asrock kullandım onda da vardı. Amd ekran kartında coil whine olmayan bulmak çok zor. (güç kaynağından değil 3 değişik tier A güç kaynağı ile denedim)
Bende 4k 240hz de kullanıyorum cw yoktu. İlk defa pulse kullanan birinden cw duydum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,271
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri