Eksik parçaları tamamlamama yardım eder misiniz?

hevifakir

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selamlar,

Dün gece geçirdiğim anlık sinir krizi sonucunda bazı ürünler satın almışım. Aldığım parçalar birbirine uyumlu mu? Eksik olan parçalar için öneriniz var mıdır?

1 - Asus prime 5070ti
2 - AMD ryzen 7 9700x
3 - Asus TUF gaming B850M-Plus II Am5 anakart
4 - Samsung 990 pro 2 TB

Alınanlar bunlar. Saçmalamadığım var mı, geri kalanlar için önerilerinizi alabilir miyim?

insanlar sana böyle cevap veremez konuyu ayrıntılı yazman lazım. Aldığın fiyatlarla başlayabilirsin.nasıl bir sistem istiyorsun hangi amaçla monitör ne kullanacaksın bütçen nedir belirtmen lazım

Arkadaşlar selamlar,

Dün gece geçirdiğim anlık sinir krizi sonucunda bazı ürünler satın almışım. Aldığım parçalar birbirine uyumlu mu? Eksik olan parçalar için öneriniz var mıdır?

1 - Asus prime 5070ti
2 - AMD ryzen 7 9700x
4 - Samsung 990 pro 2 TB

Alınanlar bunlar. Saçmalamadığım var mı, geri kalanlar için önerilerinizi alabilir miyim?
Uyumsuzluk yok. Fiyat konusundan bağımsız.
Kalan bütçen nedir söylersen ona göre eksiklerine yardımcı oluruz

Arkadaşlar selamlar,

1 - Asus prime 5070ti
2 - AMD ryzen 7 9700x
4 - Samsung 990 pro 2 TB

Kalan bütçe nedir diğer parçalara? render için mi yoksa oyun için mi

Hocam hem render hem oyun için. Kalan ürünleri cost-effect almak istiyorum. O yüzden mantıklı olan tercihleri soruyorum. Bu kadar açılmışken limitleri zorlayabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insanlar sana böyle cevap veremez konuyu ayrıntılı yazman lazım. Aldığın fiyatlarla başlayabilirsin.nasıl bir sistem istiyorsun hangi amaçla monitör ne kullanacaksın bütçen nedir belirtmen lazım
Hem render hem oyun için kullanılacak. Samsung oled G8 odyssey monitör mevcut. Umarım tercihler doğrudur. Bütçe konusunda çok fazla limit kalmadı ama parça da fazla kalmadı. O yüzden limitleri zorlayabilirim.

Son düzenleme:
Hocam hem render hem oyun için. Kaplan ürünleri cost-effect almak istiyorum. O yüzden mantıklı olan tercihleri soruyorum. Bu kadar açılmışken limitleri zorlayabilirim.

Hem render hem oyun için kullanılacak. Samsung oled G8 odyssey monitör mevcut. Umarım tercihler doğrudur. Bütçe konusunda çok fazla limit kalmadı ama parça da fazla kalmadı. O yüzden limitleri zorlayabilirim.
PSU'yu bunu alın kasa mag pano güzeldir ram olarak 6000mjz cl30 veya 6400mhz cl32 bir model hangisi indirime girerse onu alın

Soğutucu olarak ne önerirsiniz? Sıvı mı yoksa eski usül mü?

Yok mu bir Allahın kulu ram şunu al soğutucu bu psu bu diyecek yav

Arkadaşlar selamlar,

1 - Asus prime 5070ti
2 - AMD ryzen 7 9700x
4 - Samsung 990 pro 2 TB

Hocam 1 aydır 5070 ti arıyorum bende. Neden sinir krizi geçirip aldın onu anlamadım

Yok mu bir Allahın kulu ram şunu al soğutucu bu psu bu diyecek yav
Hocam Ram fiyatlara almış başını gitmiş şuamda patriot lara bakabilirsin diper bir tercih olarak xpg aldım ben 8500 tl ye şuanda 14 bantlarında geziyo sistemi bugün topladım aymı anakartı kullanıyorum sıkıntı yaşadım 6000mhz de çalıştıramadım bende 5600 mhz ye çektim biraz zorlandım soğutucu arctic liquid freezer iii 360 pro alabilirsin ben lian li tercih ettim ama arctic çok sağlamdır

Hocam Ram fiyatlara almış başını gitmiş şuamda patriot lara bakabilirsin diper bir tercih olarak xpg aldım ben 8500 tl ye şuanda 14 bantlarında geziyo sistemi bugün topladım aymı anakartı kullanıyorum sıkıntı yaşadım 6000mhz de çalıştıramadım bende 5600 mhz ye çektim biraz zorlandım soğutucu arctic liquid freezer iii 360 pro alabilirsin ben lian li tercih ettim ama arctic çok sağlamdı

Ek olarak psu fsp nin vita 1000 aldım 2 adet aldıö bütün parçalardan bir tanesinin sadece psu sıkıntılı çıktı yarın kargoyla amazona değişim ettiricem psu olarak tercih edebilirsin alt ekte bırakıyorum

Hocam 1 aydır 5070 ti arıyorum bende. Neden sinir krizi geçirip aldın onu anlamadım
Hocam aslında cuma geceleri baya bi indirime giriyo geçen hafta 38 k ya gaiward veriyolardı

Son düzenleme:
Hocam Ram fiyatlara almış başını gitmiş şuamda patriot lara bakabilirsin diper bir tercih olarak xpg aldım ben 8500 tl ye şuanda 14 bantlarında geziyo sistemi bugün topladım aymı anakartı kullanıyorum sıkıntı yaşadım 6000mhz de çalıştıramadım bende 5600 mhz ye çektim biraz zorlandım soğutucu arctic liquid freezer iii 360 pro alabilirsin ben lian li tercih ettim ama arctic çok sağlamdır

Ek olarak psu fsp nin vita 1000 aldım 2 adet aldıö bütün parçalardan bir tanesinin sadece psu sıkıntılı çıktı yarın kargoyla amazona değişim ettiricem psu olarak tercih edebilirsin alt ekte bırakıyorum

Hocam aslında cuma geceleri baya bi indirime giriyo geçen hafta 38 k ya gaiward veriyolardı
Beyaz kart arıyoruk valla hocam yoksa dediğin gibi cuma gecesinden alırdım gördüm bende onu, ama bir türlü beyaz kartlar düşmedi

Render alırken pc kapandı. Çıldırttı beni.

Ram için corsair vengeance 6400 mhz sipariş vercektim. Bu mesajdan sonra bi durdum

Render alırken pc kapandı. Çıldırttı beni.

Ram için corsair vengeance 6400 mhz sipariş vercektim. Bu mesajdan sonra bi durdum
İllaki yolu vardır çok bilgim olmadığı bir şey diyemeciğim araştırdığımda genellikle 6000 mhz de kullanıyolar zaten yüksek almanın anlamı yok cl si düşük olsun yeter bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri