- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,670
Orada CEO olsak niye bu işlerle uğraşalımbazen next CEO sunun forumda admin olduğunu düşünüyorum
Orada CEO olsak niye bu işlerle uğraşalımbazen next CEO sunun forumda admin olduğunu düşünüyorum
Hocam en kısa zamanda incelemeyi bekliyoruzBenim TV akşamüstü geldi, ama yakındaki servis perşembe gününe randevu verdi. Garanti için bekleyeceğiz mecbur![]()
Televizyonlarda yasal sınır varnerde benim 9 taksitim? hala 4 taksit:/
IPS olduğu nerede yazıyor hocam ? sadece 65 inç modelde ips yazıyor next in sitesinde. Ayrıca 55 inç için panelin tam marka ve modelini biliyor musunuz ?IPS Panel, 1.07m renk, 10 bit, 84 dimming zone, 10W*2 speaker
Contast Ratio ya bakacaksın 1600-1700:1 geçmiyorsa IPS paneldir.IPS olduğu nerede yazıyor hocam ? sadece 65 inç modelde ips yazıyor next in sitesinde. Ayrıca 55 inç için panelin tam marka ve modelini biliyor musunuz ?
Bu sorulara cevap bulabildiniz mi hocam ?Arkadaşlar amazon paket açıldıktan sonra iade durumunu bilen var mı ? Yani kurulduktan sonra iade durumu oluyor mu? ve bu tvnin özellikleri tam belli değil aldık ama , Ips panel mi , işlemcisi iyi mi 65inç için bilgi çok fakat bunun için yok.